Vil du beholde mere af fortjenesten?

Når du sætter din lejlighed, dit rækkehus eller din villa til salg hos DigitalBolig, giver vi dig – i modsætning til mange andre ejendomsmæglere – altid en fast pris på vores salær og markedsføringen af din bolig. Vi kalder det ”sælg til fast pris” og priserne begynder fra kun 24.995 kr. 
 
Det betyder, at du kan beholde en større andel af en eventuel fortjeneste selv, du får overblik over økonomien i dit boligsalg fra dag 1 og ro i maven, når du sætter til salg hos DigitalBolig – uden at gå på kompromis med noget som helst. Vi gør tingene på en ny måde

Hos DigitalBolig har vi taget det bedste fra den traditionelle ejendomsmægler – lokalkendskabet og uafhængig rådgivning – og kombineret det med de mange nye digitale muligheder, der gør, at sælger og køber hurtigere mødes.

Slut med forældet annoncering i aviser, tarvelige billeder af boligen i salgsopstillingen og en mægler, der ikke er til at få fat på efter klokken 16. Velkommen til DigitalBolig, hvor du får din egen personlige mægler, effektiv digital annoncering, en unik boligvideo af din bolig, og hvor interesserede købere let kan bestille en fremvisning online. Det hele som standard, naturligvis. 
 
Bestil en gratis salgsvurdering 

Går du med tanker om at sælge din bolig? Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering fra DigitalBolig får du en vurdering af din boligs prisniveau og et overblik over, hvad der skal til for, du kommer godt og hurtigt videre.
 


Stadig i tvivl, om DigitalBolig skal sælge din bolig?                      


Her er 3 gode grunde til, hvorfor du ikke skal være det:

 
1. Du får din egen personlige mægler

Vi ved, at salget af din bolig er en tillidssag. Derfor får du selvfølgelig din egen personlige mægler hos DigitalBolig og et dedikeret mæglerteam med mange års erfaring fra mæglerbranchen.
 
2. Du får effektiv digital annoncering


Stort set alle bolighandler begynder i dag online. Derfor giver vi hos DigitalBolig din bolig optimal synlighed på eksempelvis Facebook, Instagram, Boligsiden.dk, Boliga.dk og selvfølgelig Digitalbolig.dk. Og med vores lækre boligvideoer og fængende tekster, sørger vi for, at din bolig altid tager sig godt ud og vækker størst mulig interesse.
 
3. Du sælger din bolig til en fast pris

Når du sætter din bolig til salg hos DigitalBolig, giver vi dig altid til en fast pris på vores salær og markedsføringen af din bolig. Det betyder, at du fra start får overblik over økonomien i dit boligsalg.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.
 
 
 

Dit navn

Adresse

Telefon

Email

Besked