Kayerødsgade 1, 2 TH

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse82m2
Antal rum2
Bygget/ombygget 1882/1981
Energimærke
Sagsnummer000138

Skøn citylejlighed i midtbyen

Kvarteret:

Hvis du drømmer om at bo lige midt i byen, så er denne charmerende lejlighed præcis det, du søger. Her får du alle Aalborgs mange tilbud og muligheder indenfor gåafstand. Gågaden er spækket med spændende specialbutikker og hyggelige caféer, der er kort vej til byens uddannelsesinstitutioner og du kan gå til det nærmeste fitnesscenter, hvis du trænger til at få sved på panden. Samtidig bor du tæt Karolinelund, der sommeren igennem byder på fredagsfester med god musik i smukke rammer og byen byder naturligvis også på en go biograf og mange andre kulturelle tilbud, der gør bylivet både sjov og interessant.

Bygningen:

Lejligheden er beliggende på anden sal i en flot og velholdt bygning fra 1882, der præsenterer sig smukt og utroligt velholdt med rødt teglsten og pudset facade og en hyggelig fælles gårdhave. Når man overtager nøglerne til lejligheden, bliver man samtidig medlem af en velfungerende ejerforening med god økonomi og et godt sammenhold medlemmerne imellem.

Lejligheden:

Indenfor er stilen på en gang lys og charmerende med synlige bjælker, brændeovn og flotte, rustikke trægulve. Stor hems samt delvis loft til kip. Lejligheden er lys og velindrettet og over alt er der valgt materialer af god kvalitet, så lejligheden kun kræver et minimum af vedligeholdelse.

Fra den lyse og indbydende entré er der adgang til et skønt køkken med lyse køkkenskabe samt god bordplads. Meget hyggelig stue med synlige bjælker og delvis loft til kip og god plads til den store sofa samt plads til et skønt spisebord, hvor familie og venner kan samles og byder desuden på en flot trappe til stor hems hvor arbejdspladsen kan etableres eller andet - kun fantasien sætter grænserne. Der er endvidere etableret brændeovn i stuen som kan varme på de kolde vinterdage. Lejligheden byder desuden på et lækkert badeværelse med stor bruseniche, væghængt toilet samt flot arrangement og vaskemaskine. Soveværelse med indbyggede skabe.

Hvis du ønsker dig en citylejlighed som fremstår i flot stand og med mange unikke detaljer - skal du bestille en fremvisning af denne skønne lejlighed i dag !


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed