Samsøgade 19, 1 MF

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse34m2
Antal rum1
Bygget 1949
Energimærke
Sagsnummer000139

Perfekt studielejlighed i Øgaden

Kvarter:

Flot og gennemrenoveret ejerlejlighed beliggende centralt i Øgaden, der er beliggende i Aalborg Østby med kort afstand til centrum, universitet og motorvej. Området er særdeles populært og der er flere indkøbsmuligheder indenfor gåafstand. Derudover byder området på gode parkeringsforhold og der er fra lejligheden kort afstand til Østre Anlæg hvor udelivet kan nydes. 


Bygningen:
Lejligheden er beliggende på 1.salen i en flot og velholdt bygning der i 2016 fik nyt tag, hvoraf lejlighedens andel er betalt af sælger. En økonomisk velfunderet ejerforening står for den udvendige vedligeholdelse af bygningen og der er i kælderen fællesvaskeri. Udgifterne til ejerforeningen er lave og foreningen udmærker sig ved at have et godt sammenhold mellem medlemmerne.


Lejligheden:
Lejligheden er lys, velindrettet og har en rigtig god planløsning uden spildplads. Lejligheden har flotte, lyse gulve, hvidmalede vægge og vinduer mod syd giver en lys og behagelig atmosfære i lejligheden, der fremstår i flot og velholdt stand med bl.a. køkken af nyere dato med opvaskemaskine.
Lejligheden består af en lys og indbydende entre, hvorfra der er adgang til alle lejlighedens rum. Badeværelset er stilrent indrettet med bruseniche og hvide klinker på væggene, mens køkkenet imponerer med hvide køkkenelementer og et skønt lysindfald. Værelset er lyst og rummelig med plads til både indretning af soveafdeling og stueafdeling. 

En super lejlighed til en rigtig skarp pris der kan overtages inden studiestart. 

Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed