Østergravensgade 8

9000 Aalborg

Boligtype Rækkehus
Størrelse121m2
Grund66m2
Kælder43m2
Antal rum3
Bygget/ombygget 1896/1993
Energimærke
Sagsnummer000141

Få din egen oase i indre by - skønt byhus

Nænsomt renoveret byhus 50 meter fra gågaden


Kvarteret: 
Her er der mulighed for at bosætte sig i et charmerende og smukt renoveret byhus med den perfekte beliggenhed bare 50 meter fra Aalborgs skønne gågade. Her bor man på en mindre gade uden megen trafik og samtidig helt tæt på midtbyens mange tilbud og muligheder. De mange specialbutikker, de hyggelige caféer og de velrenommerede spisesteder ligger bogstaveligt talt lige om hjørnet, Nordkraft finder man 300 meter fra adressen og der er kun få minutters gang til Limfjorden.


Boligen: 
Dette skønne byhus byder på tre flotte etager samt en rummelig kælder. Huset er opført i 1896 og er renoveret og vedligeholdt med stor respekt for den oprindelige stil og charme. Resultatet er en lys og indbydende bolig med store, lyse opholdsrum, to flotte værelser og en virkelig attraktiv beliggenhed lige midt byen. Med til huset hører en dejlig, sydøstvendt gårdhave samt adgang til skønne grønne fællesarealer.


Indretningen:
Byhuset her udgør den perfekte bolig for jer, der sætter pris på høj kvalitet kombineret med smukke originale detaljer. Huset er løbende vedligeholdt og renoveret og fremstår i imponerende flot og indbydende stand, men samtidig er mange af de originale detaljer bevaret, så husets oprindelige charme og stil stadig skinner klart igennem. 
Boligen er fordelt på tre velindrettede etager og dertil kommer en høj, tør kælder, der byder på et værksted med gode opbevaringsmuligheder, et toilet, et vaskerum samt et viktualierum. 
Stueetagen er indrettet med et stort, flot køkkenalrum, der er smagfuldt indrettet med et charmerende køkken, hvidmalede vægge, lyse trægulve, en hyggelig brændeovn og store, sydøstvendte vinduespartier, der slipper masser af dagslys indenfor. Førstesalen rummer en stor, lys stue, mens anden sal byder på to dejlige værelser og et lækkert badeværelse med bruseniche.

Mail:
Tlf:
Tennisskoven 55
9320 Hjallerup
Boligtype Villa
Løkkegade 2
9490 Pandrup
Boligtype Villa
Vestavej 18
9200 Aalborg SV
Boligtype Villa
Hesteskoen 18
9480 Løkken
Boligtype Villa
Bejsebakkevej 18
9000 Aalborg
Boligtype Villa