Falstersgade 46, 2 TH

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse83m2
Antal rum3
Bygget 1932
Energimærke
Sagsnummer000146

Gennemrenoveret ejerlejlighed med skøn altan

Kvarter:

Få minutters gang fra Østre Anlæg og Aalborgs livlige bymidte finder man denne flotte og virkelig charmerende ejerlejlighed i to etager. Beliggenheden i Øgadekvarteret er særdeles attraktiv. Her er det nemt at finde parkeringspladser og man bor tæt på dagligvarebutikker, skole, uddannelsesinstitutioner og alt, hvad man ellers har brug for i dagligdagen.

Bygningen:

Lejligheden er beliggende på anden sal i en flot og velholdt bygning fra 1932, der præsenterer sig smukt med facade i røde mursten og en fælles baggård. Vedligeholdelsen af bygningen klares af den økonomisk velfunderede ejerforening, der udmærker sig ved et godt sammenhold og lave fællesudgifter. Med til lejligheden hører desuden et disponibelt loftsrum, der kan anvendes til opmagasinering.

Lejligheden:

Indenfor et stilen på en gang lys og charmerende med synlige bjælker og flotte, rustikke trægulve. Lejligheden er lys og velindrettet og over alt er der valgt materialer af højeste kvalitet, så lejligheden kun kræver et minimum af vedligeholdelse.

Fra den lyse og indbydende entré er der adgang til et dejligt køkkenalrum med et flot, hvidt Svane Køkken med grebsfri elementer, armaturer fra Hans Grohe, hvidevarer fra Siemens og mange flotte og gennemtænkte detaljer. Alrummet har plads til et skønt spisebord, hvor familie og venner kan samles og byder desuden på en flot trappe til den øverste etage.

Underetagen byder desuden på et lækkert badeværelse med bruseniche, plads til vaskesøjle og varme i gulvet, et flot værelse samt et soveværelse med indbyggede skabe. Følger man trappen op får man adgang til en lys og meget hyggelig stue med synlige bjælker og udgang til en skøn, sydvendt altan hvorfra man kan nyde den ganske enestående udsigt over byens tage.


Mail:
Tlf:
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed