Blegdalsparken 65, 1 tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse47m2
Antal rum2
Bygget/ombygget 1974/1986
Energimærke
Sagsnummer000147

Flot og indflytningsklar lejlighed med fantastisk udsigt

Kvarteret:
Lys og lækker 2-værelses ejerlejlighed beliggende i Blegdalsparken, der er et yderst attraktivt område i Hasseris. Her bor man omgivet af skønne, grønne områder og i gåafstand fra Hasseris Bymidte, der frister med et stort udvalg af dagligvarebutikker, en del specialbutikker, et bibliotek og meget andet. Samtidig er der kort afstand til Mølleskoven, der udgør den perfekte ramme om hyggelige gåture og intense løbeture. Vil man til Aalborg centrum tager turen ti minutter på cykel og fem minutter i bil.


Ejendommen:
Lejligheden er placeret på første sal i et solidt etagebyggeri fra 1974. Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremstår i pæn og velholdt stand. Når man får overdraget nøglerne til hoveddøren, bliver man samtidig medlem af en økonomisk velfunderet og meget velfungerende ejerforening, der forestår vedligeholdelsen af såvel den ydre vedligeholdelse som vedligeholdelsen af fællesarealerne.


Lejligheden:
Lejligheden rummer 47 veludnyttede kvadratmeter og byder på en rigtig god planløsning og en lys og indbydende indretning, der falder i de fleste smag. 
Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en nydelig entré, hvorfra der er direkte adgang til et flot opholdsrum, hvor stue og køkken er samlet i et. Køkkenet er enkelt og funktionelt, mens stuen imponerer med flotte parketgulve og et skønt lysindfald fra de store, sydvendte vinduespartier. Endelig byder lejligheden på et dejligt soveværelse og et flot badeværelse med bruseniche og plads til vaskesøjle.
Fra stuen er der udgang til en dejlig stor, overdækket altan, der er vendt mod syd, så der er masser af sol fra morgen til aften. Her kan man nyde sommeren og den betagende smukke udsigt over vandet og de grønne områder fra første parket, og der er også plads til en grill, hvis man drømmer om at spise lækre bøffer under åben himmel.

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed