Lyngskellet 2

9370 Hals

Boligtype Fritidshus
Størrelse48m2
Grund1.260m2
Antal rum3
Bygget 1978
Sagsnummer000150

Hyggeligt sommerhus tæt på strand og havn

Kvarteret: 

Ægte dansk sommerhusidyl beliggende i et attraktivt område mindre end en kilometer fra de skønneste, hvide sandstrande. Her får I mulighed for at spendere jeres ferier og fridage i fredelige og særdeles naturskønne omgivelser i hyggelige Hou, der desuden byder på et charmerende havnemiljø, hyggelige spisesteder, velassorterede dagligvarebutikker og om sommeren også ugentlige markedsdage med kræmmere og underholdning. 


Boligen: 
Dette charmerende fritidshus nærmest emmer af ægte, dansk sommerstemning. Det 48 kvadratmeter store hus er opført i 1978, og den grønmalede træfacade passer perfekt ind i de naturskønne omgivelser. Huset er løbende renoveret og vedligeholdt og har blandt andet nyere vinduer og døre. Udenfor finder man to skønne træterrasser, der er vendt mod øst og syd, så man kan nyde solen både morgen og aften. 


Indretningen:
Indenfor er der især lagt vægt på charme og feriestemning med hyggelige trævægge og flotte, småsprossede vinduer. Husets naturlige samlingspunkt er det charmerende opholdsrum, hvor køkken og stue er samlet i et. Her finder man et nydeligt og funktionelt køkken med hvide køkkenelementer og hvidevarer af god kvalitet samt en dejlig, rummelig stue med smukke, gyldne trægulve og en skøn brændeovn, der spreder både varme og stemning i de kolde måneder. 
Om sommeren slår man dørene op til de to flotte terrasser. Fra køkkenet er der udgang til en skøn, østvendt morgenterrasse, mens der fra alrummet er udgang til en dejlig terrasse, der er vendt mod syd og vest, så der er sol til langt ud på aftenen.
Endelig byder huset på to gode soverum, et badeværelse med bruseniche samt et rummeligt udhus med gode opbevaringsmuligheder.

Mail:
Tlf:
Søndergade 81
9370 Hals
Boligtype Fritidshus
Øster Halne Hedevej 27
9430 Vadum
Boligtype Fritidslandbrug (u/30 ha)
Laustvej 3
9493 Saltum
Boligtype Fritidshus