Revlingbakken 31, 1 th

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse71m2
Kælder4m2
Antal rum2
Bygget/ombygget 1969/1995
Energimærke
Sagsnummer000151

Charmerende 2-værelses lejlighed nær UCN Aalborg

Kvarter: 
Pæn og meget velholdt 2-værelses ejerlejlighed beliggende i den sydvestlige del af Aalborg, godt tre kilometer fra bymidten og i komfortabel afstand fra UCN Aalborg og City Syd. Her bor man på Revlingbakken, der er en fredelig sidevej til Kornblomstvej omgivet af rekreative områder og samtidig tæt på både motorvejen, skoler, indkøb, fitnesscenter og andre dagligdags fornødenheder. Området byder desuden på gode busforbindelser til både City Syd og Aalborg Centrum.


Bygningen:
Lejligheden er beliggende i på første sal i en flot og velholdt bygning fra 1969. Den udvendige vedligeholdelse af bygningen samt vedligeholdelsen af de grønne fællesarealer klares af en særdeles velfungerende ejerforening sig af. Udgifterne til ejerforeningen er lave og foreningen udmærker sig ved at have en god økonomi og et godt sammenhold mellem medlemmerne. Med til lejligheden hører desuden adgang til parkeringsplads samt grønnes fællesarealer.


Lejligheden:
Lejligheden her passer perfekt til dig, der ønsker en pæn og velholdt bolig med en rigtig god og bynær beliggenhed. Indenfor er stilen lys og indbydende, og lejligheden rummer ikke mindre end 71 godt udnyttede kvadratmeter. Flotte, lyse parketgulve, synlige bjælker og vinduer mod både øst og vest giver en lys og behagelig atmosfære i lejligheden, der fremstår i flot stand med mange lækre detaljer.
Lejligheden består af en lys og indbydende entré, hvorfra der er adgang til alle lejlighedens tre rum. Badeværelset er stilrent indrettet med bruseniche, mens køkkenet imponerer med hvide køkkenelementer, flotte spots og et skønt lysindfald.
Stuen er lys og rummelig med plads til både spisebord og sofagruppe og en flot radiatorskjuler giv indretningen en råt twist. Også soveværelset er stort nok til at rumme både seng og garderobeskab og også her er radiatoren skjult.

Mail:
Tlf:
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed