Solbyen 49

9000 Aalborg

Boligtype Rækkehus
Størrelse121m2
Grund248m2
Antal rum5
Bygget/ombygget 1953/1977
Energimærke
Sagsnummer000152

Eksklusiv, nyrenoveret rækkevilla i det populære og eftertragtede Solbyen

Kvarteret: 
Sjældent udbudt rækkehus i den absolutte liebhaverklasse beliggende i Hasseris helt tæt på Kridtgraven. Hasseris er med god grund kendt som den grønne oase midt i Aalborg by. Her får man alle fordelene ved at bo i byen samtidig med, at man har skøn natur og gode løberuter lige uden for. Solbyen er det mest eftertragtede rækkehuskvarter i hele Aalborg og husene imponerer med deres engelske havebystil og mange arkitekttegnede detaljer.


Boligen: 
Dette nyrenoverede enderækkehus lever op til alle forventninger hvor sælger har brugt over 1.5 million på at renovere gennem det sidste år. To skabe og de flotte, originale trægulve er, hvad der er tilbage af det oprindelige inventar, efter huset netop har gennemgået en omfattende renovering, hvor der blandt andet er indsat et nyt, flot Køkken i røget eg og lagt 2 cm tykke italienske marmorfliser fra Grigio Bottarga i både badeværelse, entré, køkken og kælder. Man har brugt Armature fra det tyske luksusmærke Dornbracht og skjult alle de oprindelige rør i kælderen bag loftet - Resultatet er en imponerende flot bolig, der nærmest emmer af kvalitet og eksklusive materialevalg.

 
Indretningen:
For jer, der sætter pris på at bo i smukke og eksklusive rammer, er dette rækkehus som sendt fra himlen. I parkerer lige udenfor huset og lader det nydelige indgangsparti byde jer velkommen, før I træder ind en flot entré, med marmorfliserne på gulvet og en trappe til kælder og første sal. Stueetagen rummer et skønt åbent opholdsmiljø bestående at et nyopsat Celebert Køkken i røget eg i den absolutte luksusklasse, med 8 mm massiv bordplade i rustfrit stål med isvejst vask og armatur fra tyske Dornbracht  samt en lys og rummelig stue med flotte trægulve og udgang til den hyggelige, sydvendte baghave.

På første sal venter et dejligt soveværelse, to flotte værelser, et mindre opbevaringsrum samt et lækkert badeværelse i røget eg med højkvalitetsarmaturer, marmorfliser og bruseniche, mens kælderen byder ind med et flot og praktisk bryggers, endnu et eksklusivt badeværelse med bruseniche også fra Celebert, bare hvidmalet istedet. Herudover er der et viktualierum samt et stort disponibelt rum, der nemt kan indrettes som kontor eller gæsteværelse. 

Mail:
Tlf:
Langbrovej 63
9700 Brønderslev
Boligtype Villa
Ny Kastetvej 20
9000 Aalborg
Boligtype Villa
Højvangsvej 8
9574 Bælum
Boligtype Villa
Løkkegade 2
9490 Pandrup
Boligtype Villa
Houvej 282
9362 Gandrup
Boligtype Villa