Lyngholmsvej 22, 2 th

9200 Aalborg SV

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse99m2
Antal rum4
Bygget/ombygget 1963/1995
Energimærke
Sagsnummer000154

Lys og indbydende lejlighed med masser af plads

Kvarteret: 

Fantastisk flot og meget velindrettet lejlighed beliggende i attraktive Skalborg bare seks kilometer fra Aalborg centrum. Her bor man tæt på stationen i Skalborg, lige i nærheden af skole, børnehave og idrætsfaciliteter, med nem og hurtig adgang til motorvejen og kun få minutter på cykel fra City Syd, der byder på et væld af spændende butikker og dagligvareforretninger.


Ejendommen: 
Lejligheden er beliggende på anden sal i et flot og meget velholdt byggeri fra 1963. Fra den vestvendte altan er der udsigt over skønne, grønne fællesarealer med plads til både leg og boldspil, og området byder desuden på gode parkeringsforhold. Den ydre vedligeholdelse af bygningen samt pasning og pleje af fællesarealerne forestås af en økonomisk velfunderet ejerforening, der udmærker sig ved et godt sammenhold beboerne imellem.


Lejligheden:
Lækker 4-værelses ejerlejlighed til jer, der ønsker at bo i fredelige omgivelser og samtidig tæt på alt. Lejligheden kan nemt deles af to eller tre studerende, ligesom den udgør en helt fantastisk familiebolig.
De 99 kvadratmeter er virkelig godt udnyttet, og lejligheden er spækket med flotte og funktionelle detaljer, der gør hverdagen både lettere og sjovere. Når man træder ind ad hoveddøren, ser man først en lys og indbydende entré med knager og skabe til overtøj. Fra entréen er der adgang til en dejlig stue med lyse trægulve, et skønt lysindfald fra de store vinduespartier og udgang til en hyggelig, vestvendt altan med plads til bord og stole.
Køkkenet er flot og funktionelt med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Lige overfor køkkenet finder man et mindre værelse, der er oplagt som børneværelse eller kontor. Endelig byder lejligheden på et rummeligt soveværelse med skabsvæg, et stort, flot værelse samt et badeværelse med bruseniche.

Mail:
Tlf:
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed