Danmarksgade 5E, 3 th

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse88m2
Antal rum3
Bygget 1890
Energimærke
Sagsnummer000157

3-værelses i city med mulighed for tilkøb af loftsetage samt privat p-plads

Området:

Særdeles flot og meget charmerende ejerlejlighed med en særdeles attraktiv beliggenhed i fredelige Danmarksgade bare få minutters gang fra Aalborgs sprudlende bymidte, der frister med et væld af spændende specialbutikker, et blomstrende cafémiljø og et bredt udbud af kulturelle tilbud. Her får man alt, hvad et ægte byhjerte banker for, og samtidig er der ikke mere end få minutter på cykel til Østre Anlæg og den smukkeste strand, der byder på skønne naturoplevelser hele året rundt.Bygningen:
Lejligheden er beliggende på tredje sal i en flot og velholdt bygning fra 1890, der præsenterer sig smukt med pudset facade og afrundede vinduer. Bilen parkeres i den tilhørende gård på en privat p-plads og en økonomisk velfunderet ejerforening med lave fællesudgifter står for den udvendige vedligeholdelse af bygningen. Til lejligheden er det muligt at købe loftsrummet henover lejligheden, hvori der kan indrettes hems, disponible rum, tagterrasse mv. Sælger har arkitekttegninger liggende på et godkendt projekt.Lejligheden:
Indenfor et stilen på en gang lys og charmerende med hyggelige skråvægge, synlige bjælker og flotte, rustikke trægulve. Lejligheden er lys og velindrettet og hver eneste kvadratmeter er udnyttet optimalt, så man får en flot og meget rummelig bolig. 

Overtøjet hænger man i den lyse og indbydende entré, der også fungerer som fordelingsgang. Herfra er der adgang til det store, flotte soveværelse, det nydelige badeværelse med bruseniche i glas, smukke klinker på vægge og loft og et stort brusehoved af god kvalitet og naturligvis til den charmerende og meget rummelige stue med smukke plankegulve, hvidmalede vægge og sydvendte vinduespartier, der sikrer en ganske eminent udsigt over byens tage.
Fra stuen er der åben forbindelse til et dejligt køkkenalrum med et flot og funktionelt køkken og udgang til en praktisk baggang med plads til vaskesøjle.

Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed