Søndergade 81

9370 Hals

Boligtype Fritidshus
Størrelse53m2
Grund3.700m2
Antal rum3
Bygget/ombygget 1969/1993
Kontantpris1.999.000
Udbetaling:100.000
Ejerudgift pr. md.2.091
Sagsnummer000158

Skønt fritidshus med 90 etagemeter og med udsigt over havet samt stor dobbelt garage

Området:

På en stor, charmerende naturgrund få minutters gang fra områdets bedste badestrand ligger dette klassiske og stilfulde fritidshus med sortmalet træfacade og rødt tag. Udsigten over havet er ikke til at tage fejl af, og det er den særdeles attraktive og naturskønne beliggenhed heller ikke. Her er der mulighed for at nyde ferier og fridage i rolige omgivelser og får man trang til shopping og cafébesøg, kan man gå turen til Hou langs vandet eller man kan cykle dertil på bare fem minutter.

Ejendommen:

Sommerhuset fremstår i ualmindelig flot og velholdt stand såvel inde som ude. Sommerhuset er særdeles godt udnyttet og dertil kommer et hyggeligt anneks med plads til overnattende gæster eller som forældreafdeling samt en praktisk garage med dobbelt port. Indenfor er stilen lys og indbydende med hvidmalede vægge og hvidpigmenterede lofter. Udenfor finder man en stor, dejlig træterrasse der er vendt mod syd og vest. På en del af terrassen er der etableret en markise, så man altid kan finde en plads med sol eller skygge alt efter ønske og behov. Der er lavet og betalt for separatkloakering på grunden.

Indretning:

Når man træder indenfor mødes man af en nydelig entré med adgang til husets køkken, der er stilrent indrettet med hvide, grebsfri elementer og hvidevarer af god kvalitet. Køkkenet er placeret i åben forbindelse med en hyggelig og meget rummelig stue med brændeovn og store vinduespartier, der sikrer et flot lysindfald i rummet.

Fra stuen er der desuden udgang til det store, flotte terrassemiljø, der nærmest indbyder til hyggelige stunder med gode bøffer på grillen og kølig vin i glassene.

Endelig byder sommerhuset på to flotte soverum og et nydeligt badeværelse med bruseniche, mens annekset er indrettet med et stort badeværelse med bruseniche samt et skønt opholdsrum.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Laustvej 3
9493 Saltum
Boligtype Fritidshus
Størrelse80m2
Grund2.578m2