Østergravensgade 10

9000 Aalborg

Boligtype Rækkehus
Størrelse84m2
Grund79m2
Antal rum3
Bygget/ombygget 1875/1925
Energimærke
Sagsnummer000160

Gennemrenoveret byhus tæt på gågaden

Kvarter: 
Charmerende byhus beliggende i en sidegade til gågaden i Aalborg. Her bor man helt tæt på byens mange tilbud og muligheder, få minutters gang fra Teaterkvarteret, Nordkraft, Karolinelund og det hyggelige havnemiljø og med gågadens mange spændende butikker og caféer lige rundt om hjørnet. Uanset hvad du søger, finder du det indenfor gåafstand.


Bygningen:
Huset er opført i 1875 og besidder stadig den helt unikke stil, der hører sig den tid til. Bygningen er naturligvis renoveret både udvendigt og indvendigt, så det fremstår lyst og indbydende, men hvor det har været muligt, har man valgt at bevare de smukke originale detaljer, der er med til at give boligen sjæl og charme. Med til huset hører en skøn, vestvendt gårdhave, et praktisk udhus samt adgang til et dejligt baggårdsmiljø med legeplads og grønne plæner, der vedligeholdes af en velfungerende ejerforening.
Hvis det ønskes er det desuden muligt at bygge til, så huset får en ekstra etage.


Indretningen:
Indenfor finder man en imponerende flot og meget charmerende bolig med smukke trægulve, synlige bjælker og enkelte rå murstensmure, der vidner om husets mangeårige historie. 
De 84 kvadratmeter er fordelt på to flotte etager, hvor stueetagen rummer et flot og stilrent køkken med hvide, grebsfri elementer, højkvalitets hvidevarer og en skøn spiseplads, hvor familien kan samles både morgen og aften, et flot badeværelse med bruser og et dejligt værelse, der også kan indrettes som stue, med et smukt lysindfald og udgang til den hyggelige gårdhave, der nærmest indbyder til afslappende stunder i solnedgangens skær.
På første sal finder man en mindre, møblerbar repos og to flotte værelser, hvoraf det ene er indrettet med en skøn hems, så der er plads til overnattende gæster.

Mail:
Tlf:
Højvangsvej 8
9574 Bælum
Boligtype Villa
Hesteskoen 18
9480 Løkken
Boligtype Villa
Langbrovej 63
9700 Brønderslev
Boligtype Villa
Harald Fischers Vej 21
9480 Løkken
Boligtype Villa
Gerdingvej 9
9520 Skørping
Boligtype Villa