Højvangsvej 44

9400 Nørresundby

Boligtype Helårsgrund
Grund570m2
Sagsnummer000167

Eksklusiv byggegrund ved Kridtgraven med panorama udsigt!

Går du og drømmer om at bygge nyt – og vil have en helt ekstraordinær beliggenhed er her en unik mulighed til dig.


Nu udbydes eksklusiv byggegrund højt beliggende i Nørresundby med fantastisk udsigt udover Kridtgraven samt Limfjorden. Grunden er i dag ryddet og klar til nybyg og alle tilslutningsudgifter er betalt.


Her bor man tæt på både kridtgraven og Solsideparken og samtidig i komfortabel afstand af både gymnasium, skole, børnehave, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter.


Her får I ikke bare en attraktiv byggegrund med en formidabel beliggenhed tæt på Kridtgraven, I kommer også til at bo i et særdeles familievenligt område på en fredelig villavej med gode naboer. Området er kendt for sine mange gode stisystemer, der fører familiens yngste trygt og sikkert til og fra skole og idrætsaktiviteter, og Nørresundby har alt, hvad man kan ønske sig – selv den korte afstand til Aalborg midtby, der ligger en kort cykeltur fra adressen.


Grunden der tidligere har huset en 2-plans villa, er i dag fjernet og grunden er således klar til ny familie kan bygge drømmehuset. Grunden er en af de få, hvor der kan opnås tilladelse til at bygge i 2 fulde plan, hvilket gør man kan udnytte udsigten til fulde. Der er ligeledes mulighed for opførsel af kælderetage, så rig mulighed for at bygge mange etage kvadratmeter.


Grunden udbydes i licitation og bud skal være DigitalBolig i form af en underskrevet købsaftale i hænde senest fredag den 08/09-2017 kl. 12.00. Købsaftalen skal fremsendes i en lukket kuvert med mærke "Budrunde – Højvangsvej 44, 9400 Nørresundby ". Udkast til en standard købsaftale med tilbudsblanket kan rekvireres hos mægler. Det bemærkes, at sælger har mulighed for at afslå alle de indkomne bud, uanset om buddet er under, på eller over udbudsprisen som udelukkende skal anses som vejledende. 


Link til drone video af grunden: 

https://www.youtube.com/watch?v=FxNyFcQt974&feature=youtu.beTue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Laustvej 7
9493 Saltum
Boligtype Fritidsgrund
Laustvej 5
9493 Saltum
Boligtype Fritidsgrund