Perikumvej 21, 1 tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse78m2
Antal rum3
Bygget/ombygget 1969/2008
Energimærke
Sagsnummer000170

Lækker 3-værelses lejlighed med stor altan

Kvarter:

Virkelig flot indrettet 3-værelses ejerlejlighed beliggende i den sydvestlige del af Aalborg. Kvarteret er fredeligt og samtidig bor man tæt på både skoler, UCN Aalborg, dagligvarebutikker, fitnesscenter og andre dagligdags fornødenheder. Området byder desuden på gode busforbindelser til både City Syd og Centrum og der er flere skønne, grønne områder som Høje Hasseris, Mølleparken og Østerådalen indenfor gåafstand.

Bygningen:

Lejligheden er beliggende i på første sal i en flot og velholdt bygning fra 1969. Den udvendige vedligeholdelse af bygningen forestås af en velfungerende ejerforening med lave fællesudgifter og et godt sammenhold mellem medlemmerne. Med til lejligheden hører desuden gode parkeringsforhold samt fri adgang til grønne fællesarealer.

Lejligheden:

For jer, der ønsker et lyst og velindrettet hjem med mange flotte detaljer og en virkelig god og bynær beliggenhed, så er denne flotte ejerlejlighed det helt rigtige valg. Her får I 78 veludnyttede kvadratmeter og en virkelig skøn og meget rummelig, sydvendt altan, der gør stuen større i sommerhalvåret.

Indenfor er stilen lys og moderne med flotte gulve og en god ruminddeling. Når man træder indenfor, mødes man af en nydelig entré. Herfra er der åben forbindelse til det flotte køkken, der er indrettet med sorte køkkenelementer, hvidevarer i rustfrit stål, hvidmalede murstensmuresmønster og en lækker morgenmadsbar.

Middagen serveres i den lyse og rummelige stue med sydvendte vinduespartier og udgang til altan. Endelig byder lejligheden på et nyrenoveret badeværelse med stor bruseniche og plads til vaskesøjle samt to dejlige værelser med skabe til tøj og linned.

Hvis du ønsker dig en lejlighed som fremstår i flot renoveret stand og med god stor altan - skal du bestille en fremvisning af denne skønne lejlighed i dag !


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed