Dalsgårdsvej 18

9000 Aalborg

Boligtype Villa
Størrelse179m2
Grund825m2
Kælder33m2
Antal rum5
Bygget/ombygget 1960/2015
Energimærke
Sagsnummer000171

Fantastisk moderniseret villa i Vejgaard

OMRÅDET:

Ønsker du at bo tæt på byen og have adgang til skønne grønne områder, er Vejgaard lige stedet. Området som består af lukkede veje emmer af fred og ro, og centrum nås på få minutter i bil. Skole og dagligvareindkøb er ligeledes tæt på, og fra ejendommen kort afstand til det grønne område Signalbakken som benyttes af områdets beboere på alle tider af året. 


EJENDOMMEN:

Villaen blev i 2013 totalmoderniseret og tilbygget i 2015. Villaen fremstår idag tidssvarende i moderne minimalistisk stil og har en særdeles god planløsning uden spildplads. Moderniseringen og tilbygningen blev udført inde som ude, og ejendommen byder således på hele 212 etagekvadratmeter i høj boligstandard. Moderniseringen har gjort huset særdeles energivenligt og vedligeholdelsesfrit inde som ude. Udover de mange etagekvadratmeter byder boligen på rummelig garage samt carport. Udvendigt står huset vandskuret med mørke træ/alu vinduer og en fantastisk altan på hele 26 kvm mod syd. Haven ink. flisebelægninger blev omlagt i 2015 og kræver minimal opmærksomhed.


INDRETNINGEN:

Indvendigt er boligen renoveret efter alle kunstens regler, og boligen er at sammenligne med en nyopført villa. Der er gulvvarme i alle rum, og i stueplan har alle rum loft til kip. Stueplanet byder på 2 gode værelser samt flot og funktionelt badeværelse. Herudover rummelig entre med plads til overtøjet og videre adgang til en stort og rummeligt køkkenalrum med funktionelt Tvis køkken med alt i hårdehvidevarer. Køkkenalrummet har en imponerende loftshøjde og har videre adgang til den hævede stue mod syd med direkte udgang til den hævede altan. Ved siden af stuen finder vi et værelse der idag bruges som hjemmekontor. Mange unikke detaljer sætter sit præg på disse rum og integreret vinkøleskab samt stenvæg er blot nogle. Under stuen finder vi en hævet undeetage godkendt til bolig hvor der er et stort soveværelse med direkte adgang til rummeligt walk in, samt et stort badeværelse med både rummelig bruseniche og indbygningsbadekar. I den anden ende af huset finder vi boligens anden underetage, hvor der forefindes stort lyst og rummeligt bryggers med vaskefaciliteter samt 2 disponible rum. 

Vi kan kun opfordre til at boligen besigtiges, for der er så mange unikke detaljer man ikke kan beskrive. 

Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Løkkegade 2
9490 Pandrup
Boligtype Villa
Jupitervej 29
9200 Aalborg SV
Boligtype Villa
Gerdingvej 9
9520 Skørping
Boligtype Villa
Vestavej 18
9200 Aalborg SV
Boligtype Villa
Højvangsvej 8
9574 Bælum
Boligtype Villa