Østergravensgade 7, ST

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse95m2
Antal rum3
Bygget 1912
Energimærke
Sagsnummer000172

Moderniseret 3-værelses lejlighed midt i Aalborg centrum

Ejerforeningen har godkendt man må sætte dør direkte fra lejligheden ud til baggården. 


Kvarteret:

Her er der mulighed for at bosætte sig i en flot moderniseret lejlighed med den perfekte beliggenhed bare 50 meter fra Aalborgs skønne gågader. Her bor man på en mindre gade uden megen trafik og samtidig helt tæt på midtbyens mange tilbud og muligheder. De mange specialbutikker, de hyggelige caféer og de velrenommerede spisesteder ligger bogstaveligt talt lige om hjørnet, Nordkraft finder man 300 meter fra adressen og der er kun få minutters gang til Limfjorden.


Ejendommen:

Den flotte lejlighed er beliggende i en mindre etageejendom der står flot i samme stil som de øvrige ejendomme i gaden. Ejerforeningen der tidligere har huset det nu aflukkede Gøglerbåden er veldrevet og der er fred og ro på alle døgnets timer . Til ejerforeningen hører hyggelig baggård. 


Indretningen:

Lejligheden der har en hel etage for sig selv blev i 2012 gennemmoderniseret indvendigt og fremstår i flot og indbydende stand. Lejligheden byder på 2 gode store værelser, heraf det ene med en stor skabsvæg. Badeværelset er lyst og funktionelt med god bruseniche, samt plads til vaskesøjle. Køkkenet byder på alt hvad man kunne ønske sig, og i køkkenet finder vi en særdeles hyggelig og ugeneret spiseplads. Stuen som er af en imponerende størrelse byder på flere gode indretningsmuligheder og nuværende ejer har indrettet den med skøn spise- og sofaafdeling. Lejligheden byder på et skønt lysindfald, og er oplagt unge som ældre. 

Lejligheden er super delevenlig, og kan hvis det ønskes opdeles med op til 4 separate værelser. 

Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed