Hans Tausens Vej 32

9800 Hjørring

Boligtype Rækkehus
Størrelse86m2
Grund144m2
Antal rum4
Bygget 1968
Energimærke
Sagsnummer000173

Skønt rækkehus nær Hjørring C

Flot moderniseret rækkehus med bynær beliggenhed


Kvarteret:

Flot og velindrettet rækkehus for parret, familien eller de studerende, der drømmer om at bo tæt på byens mange tilbud og muligheder, mens samtidig i et fredeligt kvarter med gode fællesarealer. Her bor man i cykelafstand fra Hjørring uddannelsesinstitutioner, blot få minutters gang fra gode indkøbsmuligheder og off. transport.


Ejendommen:

Som indehaver af denne attraktive rækkehus bliver man samtidig medlem af en særdeles velfungerende ejerforening med god økonomi og orden på tingene. Rækkehuset fremstår i virkelig flot og velholdt stand og man har desuden adgang til hyggelige udendørs terrasse mod vest og øst.


Indretningen:

Rækkehuset rummer 86 veludnyttede boligkvadratmeter fordelt på to etager, samt en veludnyttet kælder på 43 kvadratmeter. Planløsningen gør rækkehuset perfekt til børnefamilien og enlige. Stueetagen er indrettet med et mindre vindfang med plads til overtøj og sko, et flot og funktionelt nyere køkken med hvide køkkenelementer, gode skabe til køkkengrej og en hyggelig spiseplads samt en rummelig stue med store vinduespartier, flotte trægulve og udgang til en skøn, vestvendt terrasse.

På første sal finder man flere gode lyse værelser, samt et nydeligt badeværelse med bruseniche.


Kælderen byder på gode vaskefaciliteter, samt flere disponible rum. 

 

Udenfor venter en dejlig, lukket have af særdeles overkommelig størrelse, der udgør den perfekte ramme om sommerens hyggelige grillaftener i gode venners selskab.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Bejsebakkevej 18
9000 Aalborg
Boligtype Villa
Løkkegade 2
9490 Pandrup
Boligtype Villa
Gerdingvej 9
9520 Skørping
Boligtype Villa
Hesteskoen 18
9480 Løkken
Boligtype Villa
Kvorupvej 239
9490 Pandrup
Boligtype Villa