Teglvænget 13, 4 tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse100m2
Kælder6m2
Antal rum4
Bygget 1954
Energimærke
Sagsnummer000178

Moderniseret lejlighed med udsigt over Østre Anlæg

Kvarter:

Med en ganske fortryllende udsigt over Østre Anlæg, lige i nærheden af Nordkraft og Musikkens hus og bare ti minutters gang fra Aalborgs livlige gågade finder man denne flotte og meget velindrettede 3-værelses ejerlejlighed. Her får man den perfekte bolig for parret eller den lille familie, der gerne vil bo tæt på byens mange kulturelle tilbud og samtidig lige op til skønne, rekreative områder, der nærmest indbyder til hyggelige gå- og løbeture.


Bygningen:

Lejligheden er beliggende på fjerde sal i et flot og velholdt murstensbyggeri fra 1954. Når man overtager nøglerne til lejligheden, bliver man samtidig medlem af en velfungerende ejerforening med god økonomi og et godt sammenhold medlemmerne imellem. Ejendommen er udstyret med elevator, så lejligheden henvender sig til såvel unge som ældre beboere. Til lejligheden hører endvidere loftsværelse på 5.salen på 16 kvm med fælles bad/køkken der pt. er udlejet til kr. 2.000 pr måned. Loftsværelset areal indgår i det samlede boligareal. Endvidere hører der til lejligheden et rigtig godt og anvendligt kælderrum på 6 kvm. 


Lejligheden:

Når man træder indenfor i denne flot renoverede lejlighed, mødes man af en nydelig entré, hvorfra der er adgang til et stort og meget lyst opholdsmiljø, hvor køkkenalrum og stue er samlet i et. Her betages man straks af det imponerende lysindfald fra det store, sydvendte vinduesparti og de smukke, lyse trægulve, der går igen i samtlige rum undtagen køkken og badeværelse. Køkkengulvet er i stedet belagt med stilrene, mørke klinker, der passer perfekt til det flotte køkken med hvide elementer og tykke bordplader.

Stuen rummer nemt både spisebord og sofagruppe og om sommeren slår man døren op til den skønne, sydvendte altan, hvor man kan nyde middagen og udsigten fra første parket. Badeværelset er elegant indrettet med smukke, klinkebelagte vægge og bruseniche bygget i glassten. Endelig byder lejligheden på et dejligt soveværelse med masser af skabsplads samt et nydeligt værelse.


En super lejlighed i en rigtig god ejerforening, og med udlejning af loftsværelset, der er skattefri op til kr. 24.000 årligt, er ejerudgiften næsten betalt. 


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed