Harald Fischers Vej 21

9480 Løkken

Boligtype Villa
Størrelse186m2
Grund430m2
Antal rum8
Bygget 1913
Kontantpris2.895.000
Udbetaling:145.000
Ejerudgift pr. md.2.387
Energimærke
Sagsnummer000182

Lækker bolig med fantastisk beliggenhed

Flot og velindrettet helårshus/fritidshus beliggende i et fredeligt og særdeles attraktivt kvarter tæt på Løkkens charmerende bymidte, det hyggelige havnemiljø og den skønneste badestrand. Her bor man tæt på alt og samtidig har man en ganske unik mulighed for at nyde roen og fuglenes sang i den hyggelige og meget private gårdhave.

Boligen:

Huset er opført i 1913 og er siden renoveret og vedligeholdt, så det fremstår i flot og moderne stand med store, lyse opholdsrum, fire gode værelser og en charmerende hems. De 186 kvadratmeter er fordelt på to etager og dertil kommer en dejlig, vestvendt altan, hvor aftensolen kan nydes fra første parket, samt en hyggelig gårdhave, hvor man er godt beskyttet mod både vestenvind og nysgerrige blikke.

Indretningen:

Indenfor er stilen lys og moderne med mange flotte og funktionelle løsninger. I stueetagen er gulvene belagt med smukke, lyse klinker, mens man på førstesalen betages af et nydeligt, lyst trægulv.

Fra entréen er der adgang til den store, lyse stue med synlige bjælker, lofter til kip og en charmerende brændeovn, der bidrager med både varme og stemning, når kulden bider udenfor. Stuen er placeret i åben forbindelse med et flot og funktionelt køkkenalrum med hvide køkkenelementer, bordplader i granit og en hyggelig morgenmadsbar.

Endelig byder stueetagen på et rummeligt soveværelse med skabe til tøj og linned, to flotte værelser, et lækkert badeværelse med bruseniche og spa samt et gæstetoilet og et praktisk vaskerum. På første sal finder man et stort, flot værelse og en hyggelig, møblerbar repos, der er indrettet som opholdsstue. Begge rum har synlige bjælker og et imponerende lysindfald. Over soveværelset er der en charmerende hems, med to ekstra sovepladser og udgang til den dejlige, vestvendte altan.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Gerdingvej 9
9520 Skørping
Boligtype Villa
Tennisskoven 55
9320 Hjallerup
Boligtype Villa
Vestavej 18
9200 Aalborg SV
Boligtype Villa
Højvangsvej 8
9574 Bælum
Boligtype Villa
Houvej 282
9362 Gandrup
Boligtype Villa