Guldbækvej 82

9230 Svenstrup J

Boligtype Villa
Størrelse264m2
Grund1.081m2
Kælder25m2
Antal rum10
Bygget/ombygget 1932/1988
Energimærke
Sagsnummer000189

Stor og veludnyttet villa i Guldbæk by.

Kvarteret:

Guldbæk er en velfungerende landsby beliggende mellem Støvring og Svenstrup med kort afstand til Aalborg. Guldbæk byder på en velfungerende skole, børnehave samt vuggestue, og indkøb kan klares i Svenstrup som kun er få minutters kørsel væk. Byen har et stærkt fællesskab er med sin beliggenhed en oase for personer der ønsker at bo i fredfyldte omgivelser. Arbejder man nord- eller syd for limfjorden bør det bemærkes at motorvejen kan tilgås 5 min fra ejendommen. 


Boligen:

Den charmerende villa som tidligere har huset byens købmand oser af charme og klassisk dansk byggeteknik. Ejendommen er løbende vedligeholdt og byder idag på en tidssvarende bolig med plads til den store familie. Grunden hvorpå boligen er beliggende er på hele 1.081 kvm og byder på mange skønne solkroge og rig plads til at udfolde sig i haven. Til boligen hører rummelig dobbelt carport med redskabsrum, samt kælder hvor boligens opvarmningskilder forefindes. Nuværende ejer har delvist moderniseret ejendommen og bl.a. installeret pillefyr så opvarmningsudgiften kan holdes på et fornuftigt leje. Boligen er delvist efterisoleret indvendigt i stueplan, og der er lagt ekstra isolering i flere gulve i stueplan efterfulgt af gulvvarme. 


Indretningen:

Den primære indgang til huset er fra bagsiden af ejendommen, hvor man ankommer til husets bryggers med rig plads til overtøj og vaskefaciliteter. Fra bryggers er der adgang til boligens køkken som er moderniseret i 2009 med nyt køkken. Fra køkkenet er der adgang til skøn lys spisestue, hvorfra man har adgang til terrasse og haven. Stuen tilgås ligeledes fra køkkenet og er stor med rig indretningsplads. I den anden ende af stueplanet finder vi 3 gode værelser samt et stort multirum der kan benyttes til mange formål. I stueplan finder vi også gæstetoilet, samt boligens anden indgang, der også byder på adgang til boligens 1.sal. 1.salen er udnyttet med 4 gode store værelser, samt et nyere badeværelse fra 2006 med bruseniche. En del af loftsetagen er ej udnyttet, men kan anvendes til opbevaring eller udnyttes på sigt hvis dette ønskes.


Alt i alt finder vi hele mange gode anvendelige værelser og boligen er derfor oplagt til den store familie, eller familien hvor der ønskes erhverv drevet fra hjemmet. Boligen er bestemt et besøg værd og vi står klar med nøglen.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Houvej 282
9362 Gandrup
Boligtype Villa
Løkkegade 2
9490 Pandrup
Boligtype Villa
Tennisskoven 55
9320 Hjallerup
Boligtype Villa
Højvangsvej 8
9574 Bælum
Boligtype Villa
Gerdingvej 9
9520 Skørping
Boligtype Villa