St Tranegade 2

9240 Nibe

Boligtype Villa
Størrelse140m2
Grund182m2
Antal rum5
Bygget/ombygget 1896/2000
Energimærke
Sagsnummer000190

Charmerende byhus i Nibe

Kvarteret:

Flot og meget velindrettet byhus beliggende på hyggelig gade tæt på Nibes hyggelige bymidte. Her bor man få minutters gang fra de charmerende havnemiljø og samtidig helt tæt på byens mange caféer, spisesteder, butikker og dagligvareforretninger. Børnene kan selv cykle til og fra Nibe Skole på få minutter og der er mindre end en kilometer til Nibe Idræts- og Kulturcenter, der byder på et væld af tilbud for både store og små.


Boligen:

Dette gennemrenoverede byhus lever op til alle forventninger om en lys og indbydende bolig med plads til hele familien. Huset er opført i 1896 og er siden vedligeholdt og moderniseret, så man i dag kan flytte ind i en lys og moderne bolig med en gennemtænkt planløsning og en skøn atmosfære. Huset præsenterer sig flot med hvidpudset facade og et flot, rødt tegltag, der passer godt ind i gadebilledet. Med til huset hører desuden en hyggelig gårdhave, hvor man kan plante farverige sommerblomster og søde jordbær i krukker og skabe en skøn, grøn oase midt i byen.


Indretningen:

Indenfor er stilen lys og indbydende med et fantastisk lysindfald i samtlige rum. Overtøjet hænges i den nydelige entré med trappe til første sal og adgang til en hyggelig stue med lyse trægulve og et stort, sydvendt vinduesparti, der slipper masser af dagslys indenfor. Stuen er placeret i åben forbindelse med et lyst og lækkert spisekøkken, der er holdt i den charmerende, landlige stil med hvide fyldningslåger og hvidevarer af god kvalitet. Overskabene har låger af glas og integreret lys, der skaber en hyggelig stemning i rummet, og det store spisebord samler nemt hele familien om måltiderne. 


Endelig byder stueetagen på to flotte værelser, et badeværelse med bruseniche og et praktisk bryggers, der fungerer som både vaskerum og bagindgang. På første sal finder man et stort, flot soveværelse med skabe til tøj og linned, et lyst og rummeligt værelse og et nydeligt toilet.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Højvangsvej 8
9574 Bælum
Boligtype Villa
Houvej 282
9362 Gandrup
Boligtype Villa
Gerdingvej 9
9520 Skørping
Boligtype Villa
Løkkegade 2
9490 Pandrup
Boligtype Villa
Bejsebakkevej 18
9000 Aalborg
Boligtype Villa