Nordlandsvej 62B, 1 3

8240 Risskov

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse48m2
Antal rum2
Bygget 2006
Energimærke
Sagsnummer000195

Lækker 2-værelses lejlighed i attraktivt område

Kvarter:

Virkelig flot og meget lys 2-værelses ejerlejlighed beliggende i et attraktivt kvarter i Risskov, godt seks kilometer fra Aarhus centrum. Her bor man i cykelafstand fra Aarhus Universitet, Danmarks Journalisthøjskole og Aarhus Universitetshospital og lige i nærheden af dagligvarebutikker, fitnesscenter og andre dagligdags fornødenheder. Området byder desuden på gode busforbindelser centrum og der er mindre end tre kilometer til Bellevue Strand, hvor man kan bade om sommeren.

Bygningen:

Lejligheden er beliggende i på første sal i en flot og velholdt bygning fra 2006. Den udvendige vedligeholdelse af bygningen forestås af en velfungerende og økonomisk velfunderet ejerforening. Der er parkeringspladser ved ejendommen samt fri adgang til foreningens fællesarealer.

Lejligheden:

Lejligheden her er det helt rigtige valg for dig som der drømmer om en lys og moderne bolig med en virkelig god og bynær beliggenhed. Kvadratmeterne i lejligheden er særdeles godt udnyttet og dertil kommer en skøn, sydvestvendt altan, der gør stuen større i sommerhalvåret, samt en hyggelig hems, der åbner mulighed for at skabe et mindre, men nydeligt kontor.

Stilen er nordisk og minimalistisk med flotte trægulve og en god ruminddeling. Overtøjet hænger man i den nydelige entré, der desuden byder på masser af skabsplads. Herfra er der adgang til et flot og funktionelt køkken med hvide køkkenelementer og hvidevarer i rustfrit stål. Køkkenet er placeret i åben forbindelse med en stor, flot stue, der nemt rummer både spisebord og sofahjørne.

Endelig byder lejligheden på et lækkert badeværelse med bruseniche og plads til vaskesøjle samt et dejligt soveværelse med skabe til tøj og linned.

Boligen kan overtages med kort varsel


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed