Heilskovsgade 32

9000 Aalborg

Boligtype Villa
Størrelse120m2
Grund591m2
Kælder66m2
Antal rum4
Bygget 1925
Energimærke
Sagsnummer000199

Lækker, lys villa med flot istandsat underetage - fredelig villavej centralt i Vejgaard

Denne lækre villa fremtræder med et moderne køkken-alrum fra 2015, og hertil kommer, at boligens 120 kvadratmeter er udnyttet optimalt med tre værelser og store, åbne opholdsrum. Kælderen på 65 kvadratmeter blev renoveret i 2014, og hernede er der masser af anvendelsesmuligheder.

Haven er dejlig ugeneret, så udelivet kan nydes uden indkig fra nysgerrige naboer - enten på træterrassen fra 2017, på den store fliseterrasse eller på græsplænen, hvor der er god plads til leg. På grunden er der desuden udhus samt en 34 kvadratmeter stor garage.

Beliggenheden er endnu et plus. Området er fredfyldt og børnevenligt, og der er gåafstand til dagpleje, daginstitutioner og indkøb. Der er endvidere et kvarters gang til Sønderbroskolen, 400 meter til den smukke Sohngårdsholmsparken og cykelafstand til Aalborg Universitet og Aalborg City.

Inde i boligen er der masser af naturligt lys, som på smukkeste vis fremhæver de brede plankegulve og det lyse, stilrene inventar.

I stueplan smelter køkken-alrummet helt i tidens ånd umærkeligt sammen med stuen, og det skaber et stort leverum. Køkkenet står skarpt med hvide grebsfrie elementer og lækre hårde hvidevarer i børstet stål. Samtidig er det funktionelt indrettet med masser af skabsplads og køkkenø, hvor morgenkaffen kan indtages. I alrummet er gavlvæggens murstene fritlagte, og det giver en autentisk New Yorker-stemning. I stuen er der både plads til spisebord og sofagrupper, hvor hele familien kan samles i forbindelse med spilaftener eller tv-underholdning. Herudover er der en praktisk entré med trappe til førstesalen og nedgang til kælderen.

På førstesalen er der to børneværelser samt et stort forældresoveværelse med tilhørende walk-in-closet. Endelig er der et nydeligt badeværelse med opmuret bruseniche.

Der er gennemgående flotte klinkegulve, højt til loftet og masser af lys i den flotte kælder. Hernede er der endnu et badeværelse, et bryggers, et viktualierum samt flere disponible rum, som kan anvendes til hobbyprojekter.

Dette er kort fortalt en lækker, indflytningsklar villa med god plads til hele familien. Hertil kommer en dejlig ugeneret have samt en god beliggenhed tæt på grønne åndehuller og byen.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Hesteskoen 18
9480 Løkken
Boligtype Villa
Bejsebakkevej 18
9000 Aalborg
Boligtype Villa
Kvorupvej 239
9490 Pandrup
Boligtype Villa
Houvej 282
9362 Gandrup
Boligtype Villa
Langbrovej 63
9700 Brønderslev
Boligtype Villa