Sankt Jørgens Gade 8, 2 th

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse63m2
Antal rum2
Bygget 1970
Energimærke
Sagsnummer000200

2-værelses ejerlejlighed centralt i Aalborg

Kvarter:

I det særdeles attraktive teaterkvarter, få minutters gang fra Aalborgs livlige gågade og blomstrende cafemiljø ligger denne rummelige og meget velindrettede lejlighed, der passer perfekt til den enlige eller parret, der ønsker at bo helt tæt på byens mange tilbud og muligheder. Her er der ikke langt til indkøbsmuligheder og kulturelle oplevelser og aftenturen kan lægges forbi Vestre Havnepromenade, der liger bare en kilometer fra adressen.

Bygningen:

Lejligheden er beliggende på anden etage af en pæn og præsentabel bygning fra 1970. Bygningen har elevator, så den er egnet for både unge og ældre, og i baggården er der muligheder for, at leje en p-plads via ejerforeningen. Vedligeholdelsen af de indendørs fællesarealer samt den udvendige vedligeholdelse af bygningen forestås af en ejerforening, der udmærker sig ved et godt sammenhold og en god økonomi.

Lejligheden:

Lejligheden fremstår i pæn og nydelig stand med flotte parketgulve og en gennemtænkt ruminddeling. De 63 kvadratmeter er udnyttet til fulde og vinduer vendt mod øst og vest sikrer et skønt lysindfald både stue, soveværelse og køkken.

Overtøjet efterlades i den nydelige entré, der også fungerer som fordelingsgang. Herfra er der adgang til et mindre, men særdeles funktionelt køkken med hvide skabslåger og bordplader i massivt træ, et pænt badeværelse med siddekar og bruser, et dejligt soveværelse med skabsvæg og østvendte vinduespartier samt en dejlig, stor stue, der er nem at indrette med både spisebord og sofahjørne. I stuen er vinduerne vendt mod vest, så der kommer masser af dagslys indenfor i eftermiddags- og aftentimerne.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed