Prinsessegade 27, ST 4

9400 Nørresundby

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse33m2
Antal rum1
Bygget/ombygget 1954/1998
Energimærke
Sagsnummer000202

Flot 1-værelses lejlighed centralt i Nørresundby


Kvarter:

Flot og indflytningsklar lejlighed med rigtig god beliggenhed centralt i Nørresundby, tæt på byens mange forretninger og torvet hvor de lokale handlende er klar med gode tilbud og ægte markedsstemning. Her har man alt, hvad man skal bruge inden for rækkevidde og samtidig er der kun en hurtig tur over broen til hjertet af Aalborg.

Bygningen:

Lejligheden er beliggende i høj stueetage af en velholdt bygning. Den udvendige vedligeholdelse af bygningen forestås af en økonomisk velfunderet ejerforening, der ligeledes råder over både indendørs og udendørs fællesarealer, som man som ejer får fri adgang til.

Lejligheden:

Indenfor er stilen lys og indbydende og lejligheden fremstår i flot og nyrenoveret stand med flotte, lyse trægulve, hvidmalede vægge og en virkelig god atmosfære. Hver eneste af de 33 kvadratmeter er udnyttet til fulde og de sydvendte vinduespartier sikrer et fantastisk lysindfald både stue og køkken.

Når man træder ind ad hoveddøren, bliver man budt velkommen af en nydelig entré med gode skabe. Herfra er der adgang til et stort, flot opholdsrum med masser af plads til både soveafdeling og spisebord. Rummet er lyst og regulært, så det er nemt at indrette og behageligt at opholde sig i. I åben forbindelse med opholdsrummet finder man et stilrent indrettet køkken med klinker på gulvet og sorte skabslåger.

Endelig byder lejligheden på et pænt badeværelse med bruseniche og hvide klinker på vægge og gulv.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed