Søndergade 46

9000 Aalborg

Boligtype Villa
Størrelse246m2
Grund108m2
Kælder80m2
Antal rum5
Bygget/ombygget 1919/1987
Energimærke
Sagsnummer000206

Gennemrenoveret byhus tæt på gågaden

Kvarteret:

Her er der mulighed for at bosætte sig i et charmerende og smukt renoveret byhus med den perfekte beliggenhed bare 50 meter fra Aalborgs skønne gågade. Her bor man helt tæt på byens mange tilbud og muligheder, få minutters gang fra Teaterkvarteret, Nordkraft, Karolinelund. De mange specialbutikker, de hyggelige caféer og de velrenommerede spisesteder ligger bogstaveligt talt lige om hjørnet, Nordkraft finder man 300 meter fra adressen og der er kun få minutters gang til Limfjorden. Uanset hvad du søger, finder du det indenfor gåafstand. Samtidig er byhuset beliggende uden megen trafik og larm.

Boligen:

Dette skønne byhus er opført i 1919 og besidder stadig den helt unikke stil, der hører sig den tid til. Bygningen er løbende renoveret og vedligeholdt med stor respekt for den oprindelige stil og charme, så boligen fremstår lys og indbydende, men hvor det har været muligt, har man valgt at bevare de smukke originale detaljer, der er med til at give boligen sjæl og charme. Med til huset hører en skøn lukket gårdhave og dejlig altan.

Indretningen:

Indenfor finder man en imponerende flot og meget charmerende bolig med smukke trægulve, synlige bjælker der vidner om husets mangeårige historie.

Kombineret butik og byhus. Boligen er 246 kvadratmeter fordelt på tre velindrettede etager og butikslokale. Butikslokalerne og selve huset er adskilt. Dertil kommer en god kælder på 80 kvadratmeter der byder på gode opbevaringsmuligheder, et toilet, et vaskerum samt et disponibelrum. Hems på 12 m2.

Stueplan er indrettet med butikslokaler med højt til loftet og i flere plan samt flot vinduesparti samt toilet. Endvidere er der eget indgangspart til huset via flot entre med lyst klinkegulv samt hvidmalet vægge.

Første etage er indrettet med et stort, flot køkken, der er smagfuldt indrettet med inspiration af det fransk landkøkken med kogeø og en skøn spiseplads, hvor familien kan samles både morgen og aften, hvidmalede trægulve med direkte udgang til skøn altan. Toilet holdt i lyse materialer. Stor stue som kan indrettes til både spise- eller opholdsstue. Her er en gammel fin brændeovn, og højt til loftet og godt vinduespartier, der slipper masser af dagslys indenfor.

Anden etage rummer soveværelset samt stor opholdsstuen, der nemt kan indrettes til et eller to gode børneværelser efter behov. Et både charmerende og lyst rum med hanebjælker og hyggelig hems der nærmest indbyder til hyggelige stunder for børnene. Stort og lækkert badeværelse med bruseniche og klinker i varme farver.

Er drømmen at kombinere bolig og erhverv i et af Aalborgs hyggeligste byhuse, er chancen her nu.

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000