Omegavej 73

9000 Aalborg

Boligtype Ukendt/Andet
Størrelse84m2
Antal rum3
Bygget 1992
Energimærke
Sagsnummer000207

Lækkert indflytningsklart rækkehus i Hasseris

HASSERIS – Det hyggelige område Hasseris er med god grund et af Ålborgs mest populære kvarterer. Børnefamilier såvel som ældre trives her mellem by og grønne områder, hvor der er gode muligheder for at bruge naturen til både, cykel-, gå- og løbeture. Med 300 meter til søen og én kilometer til fjorden ligger Omegavej i et smørhul mellem vand til begge sider.

NÆROMRÅDE – I nærområdet finder I desuden alt, hvad I behøver i dagligdagen af børnepasning, skoler, indkøb og offentlig transport. Ved Haseris bymidte er der desuden bager, pizzeria, frisør, bibliotek, Matas, og flere butikker, der gør, at I til daglig kan ordne alle indkøb i nærområdet – praktisk og nemt. Med andre ord er det ikke uden grund, at Hasseris er et eftertragtet kvarter.

NATUREN – De charmerende rækkehuse ligger i et lukket område afskærmet frastore veje, og her kan børn færdes trygt mellem husene. Der er grønne fællesarealer med legeplads og en plæne, hvor man kan spille fodbold. Få hundrede meter herfra ligger den gamle kridtgrav, som i dag er en sø, og altid en gå- eller løbetur værd. Nyd naturens ro og fuglelivet på søen. Nærområdet bebos af såvel ældre ægtepar som børnefamilier.

HUSET – Nogle huse er bare bedre indrettet end andre, og i rækkehuset her på Omegavej er kvadratmetrene udnyttet optimalt. Med to fine værelser og et stort og lyst køkkenalrum egner huset sig såvel til det ældre par som den lille børnefamilie, eller den enlige med barn. Her er muligheden for at flytte ind i et virkelig velholdt, renoveret og hyggeligt rækkehus. Den nuværende ejer fik nyt køkken, bad og garderobe fra Svane i april 2017, og sleb ved samme lejlighed gulvene ned, så de i dag fremstår flotte og nye.

Både morgen, middag og aften finder I en solplet i enten for- eller baghaven. Velkommen til Omegavej!


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Houvej 282
9362 Gandrup
Boligtype Villa
Hesteskoen 18
9480 Løkken
Boligtype Villa
Højvangsvej 8
9574 Bælum
Boligtype Villa
Kvorupvej 239
9490 Pandrup
Boligtype Villa
Vestavej 18
9200 Aalborg SV
Boligtype Villa