Mågevej 7

9000 Aalborg

Boligtype Villa
Størrelse118m2
Grund462m2
Kælder118m2
Antal rum4
Bygget/ombygget 1975/2015
Energimærke
Sagsnummer000208

Totalrenoveret villa i Frydendal

OMRÅDET:

Ønsker du at bo tæt på byen og have adgang til skønne grønne områder, er Frydendal lige stedet. Frydendal er et højt beliggende område med fantastisk udsigt udover Aalborg. Området som består af lukkede veje emmer af fred og ro, og centrum nås på få minutter i bil. Skole og dagligvareindkøb er ligeledes tæt på, og fra ejendommen kort afstand til det grønne område Vandbakken som benyttes af områdets beboere på alle tider af året. Ejendommen er beliggende på en af de få helt plane grunde i kvarteret og beliggende øverst i området. 


EJENDOMMEN:

Villaen blev i 2015 totalmoderniseret og fremstår idag tidssvarende i moderne minimalistisk stil. Moderniseringen blev udført inde som ude, og ejendommen byder således på 216 etagekvadratmeter i høj boligstandard. Moderniseringen har gjort huset særdeles energivenligt og vedligeholdelsesfrit inde som ude. Udover de mange etagekvadratmeter byder boligen på rummelig garage med el-port. Udvendigt står huset vandskuret med mørke 3-lags træ/alu vinduer og  flotte rustfri stål trapper beklædt med hårdttræ. Haven ink. flisebelægninger blev omlagt i 2016 og kræver minimal opmærksomhed. Der er brugt samme materialer på begge etager, og her kan bl.a. fremhæves gulvvarme i hele stueplan, vægge med glasfilt, gipslofter, LED spots, 60x60 klinker i mat beige, ask plankegulve og meget meget mere.


INDRETNINGEN:

Boligens primære indgang finder vi i den hævede stueetage  hvor man først kommer til rummelig entre med adgang til boligens underetage. Entreen som er klinkebelagt står med flot glasværn. Herefter kommer man til det store lyse køkkenalrum. Køkkenet er holdt i tidsløst grebsfrit design med kompositsten bordplader og alt i hårde hvidevarer fra Siemens. Emhætten er integreret i loftet og er lydløs med ekstern motor. Ved siden af køkkenet er alrummet og stuen i åben forbindelse med store vinduespartier fra gulv til loft mod syd og vest. Fra stuen er der ligeledes adgang til hævet terrasse mod syd med adgang til haven. Herudover finder vi 3 gode store værelser, hvoraf de 2 er med indbyggede skabe. . Badeværelset er holdt lyst og indbydende med stor bruseniche, væghængt toilet og spejl med baggrundsbelysning. Underetagen som står i fuld boligstandard med god loftshøjde byder på en rummelig entre med skjult garderobe. Underetagen er med lang fordelingsgang som først byder på rummeligt lyst badeværelse med glasbruseniche og lyst bademiljø. Dernæst rummeligt bryggers i samme stil som køkkenet med vaskefaciliteter og faste skabe. Ved siden af bryggerset finder vi en super flot vinkælder. Til sidst et stort disponibelt rum der idag bruges som walk in, og en stor gildesal, der nemt kan opdeles til to store disponible rum hvis det ønskes. 

En perfekt bolig til familien der at bo nær byen i en fantastisk bolig.

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Gerdingvej 9
9520 Skørping
Boligtype Villa
Højvangsvej 8
9574 Bælum
Boligtype Villa
Tennisskoven 55
9320 Hjallerup
Boligtype Villa
Østre Alle 6
9000 Aalborg
Boligtype Rækkehus
Harald Fischers Vej 21
9480 Løkken
Boligtype Villa