Revlingbakken 81, ST tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse51m2
Antal rum2
Bygget 1972
Energimærke
Sagsnummer000209

Flot 2-værelses lejlighed med stor sydvendt terrasse

Kvarter:

Virkelig flot og velindrettet 2-værelses ejerlejlighed beliggende i et attraktivt kvarter i den sydvestlige del af Aalborg. Her bor man en lille cykeltur fra centrum og tæt på UCN Aalborg og City Syd. Revlingbakken er en fredelig sidevej til Kornblomstvej, og bygningen er omgivet af rekreative områder, hvor solen kan nydes i sommermånederne. Samtidig befinder man sig i komfortabel afstand af både motorvejen, indkøbsmuligheder, fitnesscenter og offentlig transport.

Bygningen:

Denne lyse og indbydende lejlighed er beliggende i et velholdt fra 1972. Den udvendige vedligeholdelse af bygningen samt vedligeholdelsen af de grønne fællesarealer håndteres af en økonomisk velfunderet ejerforening med lave fællesudgifter og et godt sammenhold. Med til lejligheden hører desuden adgang til parkeringsplads samt grønne fællesarealer.

Lejligheden:

Indenfor er stilen lys og moderne med smukke parketgulve, hvidmalede vægge og et rigtig godt lysindfald fra de store, sydvendte vinduespartier. De 51 kvadratmeter er særdeles godt udnyttet og lejligheden udgør den perfekte ramme for den studerende eller det unge par, der søger en lys og tidssvarende bolig med en rigtig god og bynær beliggenhed.

Når man træder indenfor, bydes man velkommen af en nydelig entré, hvorfra der er adgang til Den lyse og rummelige stue, der er placeret i åben forbindelse med et flot og funktionelt køkken med hvide køkkenelementer, hvidevarer af god kvalitet og plads til vaskemaskine. Fra stuen er der adgang til et dejligt soveværelse, der er vendt mod syd. Endelig byder lejligheden på et stilrent indrettet badeværelse med hvide klinker på væggene og bruseniche i glas.

Udenfor imponerer den store, sydvendte træterrasse, der nærmest indbyder til hyggelige sammenkomster i gode venners selskab.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed