Sønderbakken 5

9240 Nibe

Boligtype Villa
Størrelse155m2
Grund675m2
Kælder155m2
Antal rum5
Bygget/ombygget 1948/2002
Energimærke
Sagsnummer000213

Rummelig og solid rødstensvilla med udsigt over Nibe Bredning

Forestil jer at vågne op til det smukke syn af vandet i Nibe Bredning hver eneste morgen. Som ejere af denne rummelige rødstensvilla i Nibe er det lige præcis, hvad I kan se frem til - og udover den fantastiske udsigt kommer I til at nyde godt af beliggenheden på en lukket vej tæt på både skole og indkøb.

Især for børnefamilien er beliggenheden attraktiv med under en kilometer til Nibe Skole og flere forskellige supermarkeder. Der er endnu kortere til vandet i Limfjorden og spisestederne i Skomagergade, som ligger i kort gåafstand.

Ejendommen fremstår i flot stand og byder på i alt 310 etagemeter fordelt på stueplan og en meget brugbar underetage. Udenfor får I en garage med tilhørende værksted på i alt 75 m2, som er bygget i samme stil som villaen. Desuden er der en dejlig have, der er meget let at passe.

Stueplan byder på to gode værelser og et lækkert badeværelse med både bruseniche og spabad. Dertil kommer en rummelig entré og et stort opholdsmiljø, hvor køkken-alrummet er i åben forbindelse med stuen. Som et ekstra plus er der en hyggelig brændeovn.

I underetagen får I endnu et køkken foruden et bryggers, tre disponible rum og et badeværelse samt et lille depot. Denne etage fuldendes af en gildesal, der har gulvvarme - en behagelig detalje, som for øvrigt findes flere andre steder i huset.

Fra køkken-alrummet er der udgang til en hævet og vestvendt terrasse, hvor I kan nyde udsigten over vandet i eftermiddags- og aftensolen, mens børnene leger i haven.

Kort og godt er dette en dejlig og velindrettet villa med en meget børnevenlig beliggenhed. Kontakt os for mere information og en fremvisning.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Nørregade 1
9574 Bælum
Boligtype Villa
Gerdingvej 9
9520 Skørping
Boligtype Villa
Kvorupvej 239
9490 Pandrup
Boligtype Villa
Hesteskoen 18
9480 Løkken
Boligtype Villa
Langbrovej 63
9700 Brønderslev
Boligtype Villa