Havrevænget 21

9430 Vadum

Boligtype Villa
Størrelse113m2
Grund760m2
Antal rum4
Bygget/ombygget 1969/2015
Energimærke
Sagsnummer000216

Flot moderniseret villa i Vadum

VADUM – Kom og bo i landsbyen, hvor familien har alt, hvad den behøver i hverdagen. Her er daginstitutioner, skole, idrætsklub, svømmehal og indkøbsmuligheder, så I kan dyrke familielivet i nærområdet. Det er landsbyen, hvor alle kender alle, og kodeordet for børnene er tryghed. I den nærliggende skov er der masser af stier til gå og løbeture, og her vil børnene kunne få mange timer til at gå. De færdes i det hele taget trygt her på den rolige vej samt i området, der især bebos af børnefamilier. Aalborg er blot en kort køretur væk, og bussen går ligeledes fra enden af vejen. Motorvejen nås på ti minutter, og bringer jer nemt både mod nord og syd.


TOTALRENOVERET HUS – Her er muligheden for at overtage et hus, der blev totalrenoveret i 2013 og i dag fremstår yderst velholdt og moderne. Ved overtagelsen i 2013 renoverede de nuværende ejere næsten alt på nær tag og vægge, og resultatet er et stilfuldt og enkelt hus, der egner sig godt til den lille familie. De 113 kvadratmeter er rigtig godt udnyttet og I får faktisk tre værelser foruden stue og køkken. Fra stuen er der direkte udgang til en dejlig afskærmet, sydvestvendt terrasse, hvor I kan nyde solen fra middagstid og indtil den går ned. Haven er nem at holde og foran huset er en fin ralbelagt pyntehave, samt lang nylagt indkørsel til garagen.


ENKELT, LYS OG LÆKKERT – Ved renoveringen lagde de nuværende ejere vægt på at skabe et lyst og enkelt hjem, og rammerne her gør, at I nemt kan sætte jeres eget personlige præg på jeres nye hus. Her er alt, hvad den lille familie behøver, og den hyggelige have vil garanteret blive et hit hos både børn og gæster. Drømmer I om at overtage et nyligt renoveret hus, der er nemt at vedligeholde og samtidig ligger i et børnevenligt område, så kig forbi Havrevænget og lad drømmen blive til virkelighed.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Houvej 282
9362 Gandrup
Boligtype Villa
Løkkegade 2
9490 Pandrup
Boligtype Villa
Ny Kastetvej 20
9000 Aalborg
Boligtype Villa
Højvangsvej 8
9574 Bælum
Boligtype Villa
Langbrovej 63
9700 Brønderslev
Boligtype Villa