Nørregade 18, 1 tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse117m2
Antal rum3
Bygget/ombygget 1806/1993
Energimærke
Sagsnummer000222

Måske Aalborgs mest charmerende lejlighed - i den fredelige ende af Nørregade

Denne charmerende lejlighed ligger i en smuk, historisk bindingsværksejendom fra 1806 i den fredlige ende af Nørregade - Aalborgs hyggelige gågade. Der er indgang til lejligheden fra et fælles gårdmiljø på bagsiden af ejendommen, tilbagetrukket og ugeneret fra gågaden. Lige bag det hyggelige med borde og bænke er der grønne plæner, hvor I kan nyde sommersolen. Der er endvidere flere p-pladser, som kan lejes (venteliste).

Aalborg er mulighedernes by - og med en beliggenhed som denne - får I alle byens faciliteter serveret på et sølvfad: Nordkraft, Musikkens Hus, biograf, cafeer, resturanter, dagligvarebutikker og specialbutikker. Trænger I til et fredeligt afbræk i hverdagen, så kan I slentre ned til Havnefronten, hvor I også finder havnebassin eller alternativt lægge vejen forbi Karolinelund, der er forvandlet til kulturpark. - Aalborg har kort sagt det hele og lidt til.

Ejendommens charmerende udtryk fortsætter inde i lejligheden, hvor de mange synlige bjælker og de mønstrede parketgulve skaber en autentisk charme, som efterhånden er en sjældenhed.. Samtidig fremtræder boligen flot opdateret med et lyst, smagfuldt interiør, ligesom dagslyset strømmer ind gennem de mange sprossevinduer. Lejlighedens kvadratmeter er udnyttet helt optimalt, og indretningen er utrolig fleksibel. Her er både plads til familien og det unge storbypar, som ønsker masser af indretningsvenlige kvadratmeter at udfolde sig på.

Vi begynder rundvisningen i det store, lækre køkken, som er funktionelt indrettet med masser af bord- og skabsplads. Der er sågar lækre hvidevarer i børstet stål samt godt med albuerum. Herudover rummer lejligheden to stuer en suite med hele fire vinduespartier, hvilket giver suveræne lysforhold. Der er vaskemaskine og opmuret bruseniche på badeværelset, og herudover rummer lejligheden også tre fine værelser. To af værelserne har loft til kip - endnu et godt eksempel på stedets charme. Sidst, men ikke mindst, er der en fin entré med plads til sko og overtøj.

Dette er kort sagt autentisk charme midt i Aalborgs pulserende hjerte.

Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed