Sønderbro 19, 1 tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse57m2
Antal rum2
Bygget 1943
Energimærke
Sagsnummer000223

Indbydende 2V'er nær centrum - med altan og gode P-forhold

Leder du efter en toværelses lejlighed i Aalborg? Må der gerne være altan, vil det være helt ok, hvis den er delevenlig, og er det også bare et plus, hvis adressen er tæt på centrum? Så skal du kaste et blik på denne 2V'er på Sønderbro 19.

Her bor du i spadsereafstand til alle shoppemulighederne i midtbyen, og der er heller ikke langt til spændende og rekreative steder som eksempelvis Nordkraft, Musikkens Hus eller Karolinelund, der nu er genopstået som kulturpark. Har du lyst til at sidde og nyde en god bog i ro og mag, er der kun 500 meter til en plads i skyggen med udsigt til den hyggelige sø i Østre Anlæg - et oplagt grønt helle i hverdagen.

Når du skal videre omkring i verden, er der busstop lige nede på vejen, og for enden af Jyllandsgade finder du stationen. Der er desuden gode parkeringsforhold i ejerforeningen, så hvis du - eller gæster - har bil, er det heller ikke noget problem at finde plads til den.

Boligen er klassisk disponeret med to værelser, et køkken og et badeværelse. Køkkenet er lyst og har plads til en spisekrog, og da lejligheden også har fordelingsentré, er den således let at dele. Som en ekstra bonus - uanset om du bor her alene eller vælger at dele - er der i begge værelser mulighed for at slå altandøre op. I det østvendte værelse mod gården er der nemlig fransk altan, og i det vestvendte værelse er der udgang til en altan med eftermiddagssol.

Lyder dette som dit nye Aalborg-hjem? Bestil en fremvisning, og lad os byde dig indenfor her på Sønderbro 19.

Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed