Holger Drachmanns Vej 20B

9200 Aalborg SV

Boligtype Rækkehus
Størrelse107m2
Grund156m2
Antal rum4
Bygget 1976
Energimærke
Sagsnummer000228

Lækkert rækkehus - renoveret i 2009

AALBORG SV – Her i det sydvestlige Aalborg er der få hundrede meter til motorvejstilkørsel, så I hurtigt og nemt kan komme omkring, hvad end det er til arbejde eller fornøjelser. Fra jeres nye bolig kommer I på ti minutter ind til Aalborg, mens bussen går flere gange i timen få meter fra huset. I lokalområdet har I alt, hvad familien behøver af indkøb, børnepasningsmuligheder og aktiviteter. Der ligger blandt andet Idrætscenteret Agri Nord, Aalborg Storcenter, diverse børnehaver og Sofiendalskolen, som nås via stisystem.

HYGGELIGT RÆKKEHUS – På en lukket vej i et roligt villakvarter ligger rækkehuset her som det næst yderste. Haven ligger perfekt placeret mod vest hvor solen kan nydes til langt ud på aftenen. Terrassen har god plads til havemøbler og en grill, så udelivet kan leves, når vejret tillader det. Hegn og hæk gør haven ugeneret, selvom I bor i rækkehus. En dejlig og enkel have, hvor I har mulighed for at give den et personligt præg med den beplantning du foretrækker eller blot bevare det enkel og overskuelige. På den anden side af hegnet ligger et stort grønt fællesareal, og derudover er der grønne, rekreative områder, der indbyder til gå- og løbeture i kort afstand.

VELINDRETTET OG HYGGELIG – Kvadratmetrene er perfekt udnyttet i dette rækkehus i to plan. Ovenpå ligger de tre værelser og badeværelset. Der er lyse gulve og indbyggede skabe, og badeværelset er maksimalt udnyttet med indbyggede hylder samt vaskmaskine og tørretumler. I stueplan finder I den store stue, der får masser af lys ind gennem det store vinduesparti ud mod haven. Huset blev renoveret i 2009 og her kom der nyt lyst og tidsløst køkken med praktisk klinkegulv og et lille spisebord, nyt badeværelse, parketgulv i stuen og første sal og nye indvendig døre i hele huset. Entreen rummer god plads til opbevaring, mens I også har et skur til rådighed. Gulvvarme i entreen og gæstetoilet. Alt i alt er velindrettet rækkehus, der kunne egne sig godt til den lille familie med et eller to børn.

Se boligvideo: https://www.youtube.com/watch?v=Vv27Zt_OJbQ

Mail:
Tlf:
Højvangsvej 8
9574 Bælum
Boligtype Villa
Jupitervej 29
9200 Aalborg SV
Boligtype Villa
Harald Fischers Vej 21
9480 Løkken
Boligtype Villa
Ny Kastetvej 20
9000 Aalborg
Boligtype Villa
Østre Alle 6
9000 Aalborg
Boligtype Rækkehus