Øster Strandvej 26

9400 Nørresundby

Boligtype Villa
Størrelse111m2
Grund755m2
Antal rum5
Bygget 1927
Sagsnummer000231

Super ejendom til nedrivning eller totalmodernisering i 9400.

NØRRESUNDBY –

Den hyggelige forstad til Aalborg ligger klos op ad Limfjorden og drømmer I om at gå ture fjorden, og have nem adgang til grønne rekreative områder, er Øster Strandvej et godt bud. Nørresundby har alt, hvad familien behøver i dagligdagen af både indkøb, daginstitutioner, skole og idrætsfaciliteter. Den hyggelige bymidte er en gåtur værd, og den gamle forstad til Aalborg ar bare noget ægte landsbystemning over sig. Læg dertil beliggenheden ved fjorden og grønne områder, og familien har masser af luft til alle sider.


TÆT PÅ AALBORG –

Samtidig er I blot en 5 minutters køretur fra Aalborg centrum, hvor I finder et stort udvalg af både kæde- og specialbutikker, samt et pulserende café og restaurantionsliv. Her er noget for enhver smag, og store som små vil garanteret nyde en tur til storbyen. Ligger arbejdet i Aalborg, kommer I nemt dertil, mens motorvejstilkørslen kun er få hundrede meter væk og hurtigt tager jer ud i landet. Med andre ord kommer I både nemt til Nørresundby, Aalborg og videre ud i landet.


TOTALRENOVER ELLER BYG NYT –

På denne store centralt beliggende grund har I nu muligheden for at skabe rammerne for fremtiden. I kan vælge at totalistandsætte det nuværende hus med tilhørende garage og værksted, eller I kan rive ejendommen ned og opføre en bolig lige efter jeres ønsker.

Huset og grunden er p.t. en af byens billigste og går I med tanker om at bygge nyt er chancen her nu. Grunden lægger op til et familiehus i et eller to plan, og de opvoksende birketræer skaber både hygge og afskærmer mod vejen. Byg eventuelt et gårdhavehus med en privat gårdhave i midten hvor solen kan skinne ind fra tidlig morgen.


Kom og se huset på grunden, hvor mulighederne er mange. De venter blot på den rette ejer.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Ny Kastetvej 20
9000 Aalborg
Boligtype Villa
Bejsebakkevej 18
9000 Aalborg
Boligtype Villa
Harald Fischers Vej 21
9480 Løkken
Boligtype Villa
Nørregade 1
9574 Bælum
Boligtype Villa
Gerdingvej 9
9520 Skørping
Boligtype Villa