Dannebrogsgade 25, ST th

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse60m2
Antal rum3
Bygget 1898
Energimærke
Sagsnummer000236

Fed mindre 3-værelses i vestbyen - Indflytningsklar

AALBORG VESTBY – Det hyggelige og attraktive område i Aalborg Vestby er for dig, der på én gang ønsker at bo tæt på centrum og alle dens muligheder samt kun være en gåtur fra kulturelle tilbud og fjorden, der løber få hundrede meter fra hoveddøren. Her er både lys og luft, og kun kort afstand til utallige muligheder. Tag en pause på en af de mange hyggelige caféer eller restauranter, gå i biografen eller besøg Haraldslund, hvor du finder svømmehal og fitness. Aalborg Stadion ligger få minutter herfra, og de gamle spritfabrikker er under opbygning til et nyt kultur- og kunstcentrum kaldet Cloud City. Med andre ord ligger Dannebrogsgade i et mekka af muligheder.

DEJLIGT GÅRDMILJØ – Den hyggelige røde bygning ligger på en bred gade, så der kommer masser af dagslys ind i lejligheden, der ligger i en høj stue. Bagved er der et stort og hyggeligt gårdmiljø med cykelparkering, og masser af grønt. Her er bænke, borde og altid et sted, hvor du finder en plet i solen på en sommerdag. Der er dels en lille lukket gård, som er for bygningens beboere samt en større karré for alle de omkringliggende lejligheder. Opgangen er velholdt og den ornamenterede sorthvide indgangsdør med messinghåndtag er på én gang stilet og herskabelig.

SKØN LEJLIGHED – med lyse afhøvlede gulve, renoveret køkken og bad, og en både hyggelig og praktisk indretning er lejligheden her velegnet til det unge par eller som et forældrekøb til en eller to studerende. Et par ville kunne flytte direkte ind i den 60 kvadratmeter store lejlighed, og med få tilpasninger kan lejligheden laves delevenlig. Det lyse køkken med Montana-elementer er renoveret i 2010, og badeværelset i 2006. Lejligheden fremstår alt i alt indflytningsklar, lys og hyggelig – så kom og besøg en af Aalborgs bedst beliggende lejligheder!


Se boligvideo: https://www.youtube.com/watch?v=QGkgtoVh344

Mail:
Tlf:
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed