Skytten 3

9000 Aalborg

Boligtype Villa
Størrelse130m2
Grund885m2
Kælder65m2
Antal rum4
Bygget 1932
Energimærke
Sagsnummer000241

Skøn villa på stor grund i Kærby med 203 etagemeter.

KÆRBY –

Det er med god grund, at Kærby er et af Aalborgs mest populære område, for det ligger på én gang tæt på byen og grønne områder, hvor I kan lufte løbeskoene, gå en tur, og lade børnene lege på legepladsen. Via offentlig, oplyst sti kommer I til centrum og stationen på få minutter, og med blot to kilometer til motorvejstilkørslen bor I både centralt og med mulighed for hurtigt at komme ud af byen, hvis arbejdet kræver det. Kærby er med andre ord helt ideel for familien, der både ønsker et godt nærområde og samtidig at bo centralt med gode muligheder for at komme både ind til og ud af byen.


HYGGELIGT OMRÅDE –

Nærområdet er præget af gamle, charmerende patricier- og murermestervillaer, vejen er rolig og børnene færdes trygt. De cykler selv til den velrenommerede Kærbyskolen, som ligger 800 meter væk, mens fodboldklubben Aalborg Chang ligger endnu tættere på. Vuggestue og børnehave findes i gåafstand. Udover den nærliggende Kildeparken, har I det rekreative grønne område Øster Ådal med søer, udkigstårne, et aktivt fugleliv og masser af gode stier til gåture. Er I til mountainbike, så cykl de ekstra par kilometer ned til Gug, hvor bakkerne giver sved på panden.


SUPERCHARMERENDE MURERMESTERVILLA –

Her er muligheden for at få et hus, der emmer af autentisk charme. Den gamle snedkertrappe, de afhøvlede trægulve og den nyligt anlagte træterrasse skaber både varme og hyggelige rammer, og her er god plads til både børn og voksne, eventuelt fordelt på forskellige etager. Ejerne malede og moderniserede ved overtagelsen i 2015, og det store badeværelse i underetagen blev her renoveret, ligesom den udvendige belægning, samt kloak, enkelte vinduer og terrassen er udskiftet. Alt i alt overtager I et indflytningsklart, superhyggeligt og yderst anvendeligt hus. Kom og oplev charmen!


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Østre Alle 6
9000 Aalborg
Boligtype Rækkehus
Langbrovej 63
9700 Brønderslev
Boligtype Villa
Ny Kastetvej 20
9000 Aalborg
Boligtype Villa
Harald Fischers Vej 21
9480 Løkken
Boligtype Villa
Højvangsvej 8
9574 Bælum
Boligtype Villa