Vitus Berings Vej 23

9210 Aalborg SØ

Boligtype Rækkehus
Størrelse96m2
Grund233m2
Antal rum4
Bygget 1960
Kontantpris1.995.000
Udbetaling:100.000
Ejerudgift pr. md.2.942
Energimærke
Sagsnummer000245

Lækkert indflytningsklart rækkehus

GUG – Her i hyggelige Gug har I alt, hvad I behøver i dagligdagen indenfor en kilometers radius. Det attraktive område er på én gang stille og roligt, og ligger tæt på motorvejstilkørsel, så I nemt kommer både mod nord og syd. Børnene cykler selv til Seminarieskolen, og sikkert hjem igen på de rolige veje. Daginstitutioner og gymnasiet ligger også kun få kilometer væk. Gå eller løb en tur i et den smukke Sohngårdsholmparken eller et af de andre grønne områder, der ligger i gå- og cykelafstand. Med flere afgange i timen er I med offentlig transport i Aalborg på få minutter.

TOTALRENOVERET RÆKKEHUS – I løbet af 2017 er boligen totalrenoveret fra inderst til yderst. Renoveringen er sket med fokus på at skabe et lyst og moderne hjem for den kvalitetsbevidste familie, og der er ikke sparet på materialerne. Det lyse køkken indeholder bl.a. soft-luk skuffer, laminatbordplade med underlimet vask, intrigeret opvasker samt kølefryseskab. I badeværelset er brusenichen afskærmet med matteret glas, og her er vaskemaskine, kondenstørretumbler, håndklædetørrer og gulvvarme. I stue og køkken er der lagt Moland soft-linoleum trinlyddæmpende gulv, og der er etableret New Yorker-væg. Resten er væggene er pudset og malet lyse.

OVERETAGEN – Første sal har tre værelser med akustiklofter fra Troltekt. Det største værelse, the master bedroom, har skabe med skydelåger med integreret sminkebord. Ligeledes er der faste skabe i de to identiske værelser, der vender ud mod haven. Disse er velegnet til børneværelser. I haven er der anlagt en stor terrasse med mønster i fliserne. Her kan aftensolen nydes fra eftermiddagen. Haven bliver nem at vedligeholde med velanlagt nyt græs, der anlægges, når vejret tillader det. Boligens vinduer og døre er udskiftet, og alt træværk er nymalet.

Holger Trydes Vej 20
9400 Nørresundby
Boligtype Villa
Størrelse120m2
Grund389m2
Gerdingvej 9
9520 Skørping
Boligtype Villa
Størrelse115m2
Grund34.212m2