Gertrud Rasks Vej 159

9210 Aalborg SØ

Boligtype Rækkehus
Størrelse116m2
Grund210m2
Antal rum5
Bygget 1974
Energimærke
Sagsnummer000246

Moderne og lækkert rækkehus på vejens bedste beliggenhed

GUG – Bare en kilometer fra motorvejstilkørslen og tre fra Aalborg centrum ligger Gertrud Rasks Vej i attraktive Gug, der har alt, hvad familien behøver til daglig. Daginstitutioner, skole og indkøb ligger indenfor en kilometers radius. På vejens fællesarealer er der gyngestativ, sandkasse og fodboldmål, hvor børnene kan boltre sig. Naboerne er en blanding af unge og ældre, og huset her egner sig rigtig godt til fx børnefamilien, der vil have god plads og en nem have. Det rekreative område Østre Ådal, hvor fuglelivet trives, ligger kun en gåtur væk og indbyder til gå- og løbeture.

HØJTLIGGENDE RÆKKEHUS – Huset her ligger højt på en lukket vej, og det giver en dejlig udsigt udover området og byen i horisonten. I det hele taget er det et meget lyst hus og den store kvadratiske stue giver masser af indretningsmuligheder for hyggekroge, sofahjørne og spiseplads. De nuværende ejere har siden overtagelsen i 2011 renoveret underetagen og isat nyt køkken samt skydelåger fra Kvik. Der er praktiske klinker med gulvvarme, og huset fremstår indflytningsklart og moderne.

GOD PLADS – På første sal er der fire værelser med god plads til børn eller mulighed for kontor. Her er masser af lys og et stort badeværelse med god skabsplads.

Også udenfor har I god plads. Haven er hyggelig og privat grundet hæk og hegn, som er lavet i henholdsvis 2015 og 2017. Her finder I altid en solplet enten foran eller bag huset, og I har god plads til at indrette jer med hyggelige havemøbel-arrangementer samt eventuelt anlægge køkkenhave. Det tilbyggede indgangsparti med mellem carport og hus er unikt for dette rækkehus og giver ekstra god plads ved indgangen og gode opbevaringsmuligheder. Alt i alt er det et rigtig velholdt og hyggeligt familiehus i dejlige omgivelser.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Houvej 282
9362 Gandrup
Boligtype Villa
Nørregade 1
9574 Bælum
Boligtype Villa
Harald Fischers Vej 21
9480 Løkken
Boligtype Villa
Jupitervej 29
9200 Aalborg SV
Boligtype Villa
Østre Alle 6
9000 Aalborg
Boligtype Rækkehus