Laustvej 7

9493 Saltum

Boligtype Fritidsgrund
Grund2.581m2
Bygget
Kontantpris425.000
Udbetaling:25.000
Ejerudgift pr. md.525
Sagsnummer000254

Nyt sommerhus ?

SALTUM – Mellem de kendte og elskede feriebyer Blokhus og Løkken, tæt på Fårup Sommerland ligger det attraktive sommerhusområde Saltum Strand. Her er I tæt på masser af aktiviteter i de nærliggende byer og området, der også er kendt under navnet Lille Norge, er et af Danmarks absolutte perler, når det kommer til sommerlig idyl. Det ligger i et smukt og kuperet naturområde i en klitplantage ud til havet. Det er Vesterhavet, når det er bedst, og her er garanti for frisk luft en masse lys. Navnet Lille Norge skulle efter sigende stamme fra en norsk kaptajn, der havde hjemve og kunne se en spejling af de norske fjelde her i de stejle vestjyske skrænter.

SKØN NATUR OG UDSIGT – Her er rammerne for et aktivt liv med gå, løbe- og cykleture i den alsidige og rå natur. For naturelskeren fås rammerne simpelthen ikke bedre. Store som små vil sikkert blive glade for vejret på hver sin årstid, for her mærker man virkelig vejrets skiften og lærer at elske det ved både storm og stille vejr. Tag en tur ud til Guldagerhøj, der ligger lidt syd for det fredede område. Herfra er udsigten god, specielt på en skyfri sommerdag. Med stisystemer fra grunden, er der gode muligheder for vandreture til både skov og strand, hvor I finder bunkers og kan gå på opdagelse.

NYT SOMMERHUS? – Går I og drømmer om at bygge jeres eget sommerhus fra bunden, så har I nu chancen i et af Danmarks mest attraktive områder. På Laustvej er tre store naturgrunde på 2500 kvadratmeter nu til salg, og jeres drømme kan blive til virkelighed. Her er gode udlejningsmuligheder, fordi området er så attraktivt og I kan derfor lave en god investering, der samtidig kan blive hele familiens samlingspunkt og rammerne for utallige gode oplevelse, sommer som vinter.

Inkluderet i prisen er: vand og el betalt til skel.

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Laustvej 5
9493 Saltum
Boligtype Fritidsgrund
Grund2.615m2