Vesterbro 84, 3 tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse94m2
Antal rum3
Bygget/ombygget 1935/2013
Energimærke
Sagsnummer000255

Skøn 3-værelses i city med 2 altaner

CITY 

I det attraktive og pulserende område centralt i Aalborg ligger Vesterbro, som er stedet at bosætte sig, hvis man kan lide at bo midt i byens puls, mellem butikker, madsteder og masser af liv. Mere centralt bliver det næppe, og her er altid anledning til at gå en tur og få nye indtryk. Med få hundrede meter til Havnepromenaden er der også grobund for hyggelige aftenture i solskinnet, mens løbeturene kan foregå i Skovdalen omkring en kilometer væk. Indkøb ligger lige på den modsatte side af vejen, og i det hele taget bliver det ikke mere centralt.


CENTRALT OG PRAKTISK

I kommer nemt omkring på cykel såvel som til bens, og alt er indenfor gå-afstand. Lejligheden er velegnet som den store egoistlejlighed, studielejlighed for det unge par eller som delelejlighed for to kammerater.  Her er mulighed for aflåst cykelparkering, mens der er plads til opbevaring i et kælderrum. Ejerforeningen er veldrevet af professionel administrator og har positiv egenkapital. 


VELINDRETTET OG LYS

Lejligheden ligger på tredje sal og har dermed et godt lysindfald, som til fulde kan nydes på en af de sydvendte altaner. Lejligheden har højt til loftet, og emmer af fred og ro. Tag morgenkaffen med ud på altanen fra soveværelset – her er god plads til bord og stole, og de nuværende ejere har indenfor de sidste to år lagt en flot træbelægning. Eftermiddags- og aftensolen kan nydes fra stuens altan som har et flot vue udover byens pulserende liv. Lejligheden har et rummeligt køkken med alt i hårde hvidevarer, bl.a. vaskemaskine, opvaskemaskine samt amerikanerkøleskab. Badeværelset er flot moderniseret og byder på gode badeforhold, samt har indlagt gulvvarme. De små hyggekroge gør lige lejligheden en tak større end sine 94 kvadratmeter, som i øvrigt er rigtig fint indrettet. God til såvel delelejlighed, til parret, der enten har eller venter barn, eller som en virkelig lækker ungkarlehybel med masser af plads.

Velkommen til supercentral beliggenhed og charme i lejlighed med hele to altaner.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed