Kastetvej 131, 1 tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse60m2
Antal rum2
Bygget/ombygget 1937/1989
Energimærke
Sagsnummer000261

Perfekt forældrekøb - INTET FÆLLESLÅN

AALBORG VESTBY – Nu har du muligheden for at komme til at bo i gåafstand til byens puls og få alle fordelene ved at bo mellem grønne områder og fjorden. Her er lagt op til gå- og løbeture langs fjorden, og du kan eventuelt slutte af med en dukkert i friluftsbadet, der blev totalrenoveret i 2017. Der er få meter til idrætsklubben Aalborg Freja, hvis det er fodbolden der trækker. Derudover ligger indkøb, offentlig transport, fitnesscenter og hvad du ellers skal bruge i dagligdagen i gåafstand, og det gør området her superattraktivt.

SUND EJERFORENING – Lejligheden ligger på første sal i en nyligt renoveret og yderst velholdt opgang med paneler og flot mørkt trægelænder. Det er en rolig opgang, og den tilhørende gård har plads til både grillhygge og solbadning. Her er også mulighed for cykelparkering. Der er adgang til vaskekælder samt eget kælderrum. Der er ingen gæld til ejerforeningen i lejligheden.

FIN STUDIE- ELLER UNGKARLEHYBEL – Lejligheden har en dejlig stor stue, som kan indrettes med både sofaarrangement og spiseplads. Soveværelset vender ud mod den rolige gård, og er praktisk indrettet med indbyggede skabe. Der er lakerede plankegulve i lejligheden, som eventuelt kan slibes ned, men lejligheden fremstår allerede indflytningsklar. Der er mulighed for at udvide badeværelset ved at inddrage gangen og isætte fordør med indgang direkte i stuen. Der foreligger tilbud herpå fra tømrer på 60.000. Det ville gøre lejligheden endnu mere anvendelig – også for det unge par.

Velkommen til studie- eller ungkarlehybel med superlækker beliggenhed.

Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed