Abelsvej 30

9000 Aalborg

Boligtype Villa
Størrelse119m2
Grund760m2
Kælder83m2
Antal rum4
Bygget/ombygget 1960/1972
Energimærke
Sagsnummer000262

Skøn moderniseret villa i Vejgaard op af Golfparken

OMRÅDET:

I Vejgaard finder vi denne skønne moderniserede og rummelige villa, der er beliggende med direkte adgang til Golfparken. Golfparken byder på skønne stier i et kuperet terræn og her er rig mulighed for udfoldelse året rundt. Villaen er højt beliggende og med en fantastisk udsigt udover området. Her er fred og ro, minimalt med trafik - og samtidig masser af plads til den aktive børnefamilie. Fra villaen er der 5 min kørsel til Aalborg centrum, og nem adgang til motorvej mod nord og syd. Indkøb og skole/børnehave er tæt på, og beliggenheden er derfor rigtig central.


EJENDOMMEN:

Villaen er en rødstens ejendom bygget i 1960 på 202 etagemeter fordelt på 2 etager. Villaen er flot renoveret indvendig og udvendigt. Udvendigt renoveret med ny hulmurs- og loftsisolering i 2013, nyt tag/tagrender samt vinduer og døre i 2016. Det hele er udført med respekt for husets oprindelige stil, og huset fremstår æstetisk med både charme og sjæl. Bag huset finder I en skøn stor og ugeneret have der i 2016 blev udgravet og omlagt af anlægsgartner. Omlægning bestod af nye belægninger rundt om huset, flotte støttemure samt en stor og flot terrasse mod vest. Fra terrassen er der adgang til den øvre del af haven via en stor nyere trappe hvor vi finder en skøn græsplæne med privat adgang til Golfparken og skøn udsigt udover området. Herudover finder vi en indbygget god garage med plads til en bil, samt et mindre udhus.


INDRETNINGEN:

I husets stueetage kommer vi først til en rummelig entre med plads til overtøjet. Herfra adgang til fordelingsgang til alle boligens rum på denne etage. 2 gode store børneværelser, samt et rummeligt forældresoveværelse med faste skabe. Gæstetoilet af en god størrelse, samt nedgang til boligens underetage. Køkkenet som er lyst og rummeligt byder på masser af skabsplads og bordplads, som er i direkte åben forbindelse til boligens spiserum. Herfra er der åben forbindelse til boligens skønne stue mod vest, hvor vi også finder udgangen til boligens terrasse, der er delvist overdækket mod vest hvor sommeraftenerne kan nydes i ro og mag. På etagen har vi en rigtig god loftshøjde og det flotte bøgeparketgulv går igen i alle beboelsesrum.

Den flotte stil fortsætter i underetagen som er delvist renoveret i 2016. Entre, gang og badeværelse er renoveret med gulvvarme, flotte 60x60 fliser og pudsede vægge. Samtidig er der lagt delvist dræn på vestsiden af boligen. Badeværelset er totalrenoveret i 2016 og står med lyse vægge, rummelig bruseniche og væghægt toilet. På denne etage finder vi desuden vaskerum, 2 gode store disponible rum, hvoraf det ene især er af en anseelig størrelse.

En skøn og indflytningsklar bolig til familien, der vil kombinere skønne grønne omgivelser med en beliggenhed nær centrum.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Kvorupvej 239
9490 Pandrup
Boligtype Villa
Langbrovej 63
9700 Brønderslev
Boligtype Villa
Nørregade 1
9574 Bælum
Boligtype Villa
Højvangsvej 8
9574 Bælum
Boligtype Villa
Gerdingvej 9
9520 Skørping
Boligtype Villa