Pollendalen 23

9260 Gistrup

Boligtype Fritidshus
Størrelse75m2
Grund47.795m2
Antal rum2
Bygget 1983
Sagsnummer000265

Midt i skoven i de naturskønne Lundby Bakker ligger Pollendalen 23

LUNDBY KRAT – Midt i skoven i de naturskønne Lundby Bakker ligger Pollendalen i udkanten af Gistrup. Kunne I godt tænke jer at bo i pagt med naturen, har I nu muligheden. Her får I masser af grønt omkring, hvor end I ser hen, og de rolige rammer er på én gang smukke og hyggelige. Gistrup er samtidig et aktivt lokalsamfund med gode indkøbsmuligheder, og via landevejen kommer I hurtigt på arbejde i Aalborg eller på vejnettet mod syd eller nord.


BO MIDT I SKOVEN – Her kan I dyrke livet i pagt med naturen, både som ren afslapning på terrassen  eller ved at benytte områdets dejlige omgivelser. Blot et par kilometer fra huset ligger Ørnehøj Golfklub, hvor I kan få nogle kilometer i benene. Skoven i Lundby Bakker er også altid en gåtur værd, og har I børn eller børnebørn, vil de hurtigt finde sig til rette. I kan også køre turen de fem kilometer ned til Poulstrup Sø, hvor I finder et rigt fugle- og planteliv.


FLOT MODERNISERE IDYL – Her har I nu en sjælden mulighed for at komme til at bo i skovens dybe stille ro, blot en 12 minutters køretur fra Aalborgs pulserende liv og kultur. Huset er oprindeligt bygget i 1983 men er løbenede moderniseret både indvendigt og udvendigt, og I overtager et superhyggeligt, charmerende og velindrettet fritidshus på 75 kvadratmeter. Når der er ild i pilleovnen og solen går ned over skoven, bliver det næppe mere idyllisk. Sommerhuset ligger på lejet grund lige i skovbrynet, og der er lagt op til utallige gode stunder inde som ude. Følg solen rundt på terrasserne om sommeren, og hyg jer inden døre, når stormen raser. Uanset årstiden er området her attraktivt og har masser at byde på for naturelskeren og livsnyderen.

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Øster Halne Hedevej 27
9430 Vadum
Boligtype Fritidslandbrug (u/30 ha)
Laustvej 3
9493 Saltum
Boligtype Fritidshus
Søndergade 81
9370 Hals
Boligtype Fritidshus