Kridtsløjfen 23, 2 2

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse103m2
Antal rum3
Bygget 2015
Energimærke
Sagsnummer000274

Eksklusiv 3-værelses ejerlejlighed med stor sydvestvendt altan og fantastisk udsigt over Aalborg.

I de attraktive Bellavista-ejendomme på Eternitten ligger denne eksklusive lyse og moderne lejlighed, der byder på den skønneste udsigt ind over byen og til Aalborgtårnet. Her kommer I til at bo tæt på alt det Aalborg Centrum har at byde på, og samtidig ligger ejendommen i så tilpas afstand fra byens vrimmel, at der også er mulighed for at høre fuglene synge. I nærområdet finder I alt det I skal bruge af butikker, grønne områder, og nem adgang til busforbindelser via trappe til Sohngårdsholmsvej.

Lejligheden er beliggende på anden etage i den flotte og moderne ejendom fra 2015, der både har dørtelefon og elevator. Her er et skønt miks af både unge og ældre beboerer, og den velfungerende ejerforening sikrer den nødvendige vedligeholdelse af ejendommen. Til denne lejlighed er der egen carport, som er placeret i umiddelbar forbindelse til indgangspartiet. Med til lejligheden hører desuden et praktisk kælderrum med plads til opbevaring.

Indenfor er stilen lys og nordisk med en god rumfordeling og et fantastisk flot lysindfald. De 103 kvadratmeter bolig er særdeles godt udnyttet, og lejligheden byder på et væld af flotte og funktionelle løsninger.

Overtøjet efterlades i den nydelige entré, der er placeret i åben forbindelse til et stort, åbent opholdsmiljø, hvor køkkenalrum og stue er samlet i et. Køkkenet er stilrent indrettet med hvide elementer, højkvalitets hvidevarer i rustfrit stål og smukke, lyse trægulve, der går igen i hele lejligheden. Stuen imponerer med store sydvestvendte vinduespartier, og om sommeren åbnes der op til en skøn, sydvestvendt altan, hvor udsigten over byen og nærområdet kan nydes i fulde drag.

Endelig byder lejligheden på et lækkert badeværelse med bruseniche i glas, væghængt toilet og plads til vaskesøjle, et rummeligt soveværelse med indbyggede skabe samt et dejligt værelse, der ligesom stuen har udgang til altan.

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed