Perikumvej 23, 1 th

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse42m2
Antal rum1
Bygget/ombygget 1969/2008
Energimærke
Sagsnummer000278

Rummelig studielejlighed med eminent beliggenhed

OMRÅDET - I cykelafstand fra Aalborgs uddannelsesinstitutioner, blot få minutters gang fra gode indkøbsmuligheder og med gode busforbindelser til centrum ligger denne rummelige 1-værelses lejlighed med den mest fantastiske udsigt over skønne, grønne fællesarealer. Derudover er der få hundrede meter til det grønne område ved Øster Ådal og skoven, hvor der er lagt op til både gå- og løbeture eller en tur med mountainbiken. Lejligheden her er det perfekte forældrekøb til den studerende, som gerne vil bo tæt på sin uddannelse og komfortabel afstand fra bymidten. 


EJENDOMMEN – Det er en sund ejerforening og der er nogle fine fællesarealer til fri afbenyttelse. Der er cykelparkering, vaskehus, tørrerum samt adgang til eget kælderrum, hvor du kan opbevare møbler. Fællesarealerne indbyder til både grillehygge og fodbold, og det åbne område gør, at der kommer masser af lys ind i lejlighederne. Desuden er der gode parkeringsforhold.


BOLIGEN - Lejligheden er placeret på første sal, så man er behageligt fri for nysgerrige blikke. Når man træder indenfor bemærker man straks det imponerende lysindfald, der skaber en skøn atmosfære i lejligheden. Første rum, man møder, er den nydelige entré, der fører videre ind i det elegante opholdsrum, hvor køkken, stue og soveværelse er samlet i et. Rummet er stort og regulært, så det er nemt at indrette, og de store vinduespartier slipper dagslyset indenfor i rigelige mængder. Om sommeren kan man slå døren op til en fransk altan, så den lune sommerbrise får fri adgang til lejligheden.


Køkkenet er flot renoveret i 2016 og fremstår enkelt og funktionelt indrettet og passer perfekt til den enlige eller det unge par, der sætter pris på stilrene og overskuelige omgivelser. Endelig byder lejligheden på et dejligt badeværelse med lyse klinker på væggen og terrazzogulv samt god bruseniche samt vaskesøjle med plads til vaskemaskinen samt opbevaring.  Endvidere et praktisk walk in closet med god plads til både tøj og linned.


En rigtig fin begynder- eller studielejlighed for den studerende, der vil have nem adgang med offentlig transport til byens uddannelsesinstitutioner.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed