Prins Paris Alle 4

9210 Aalborg SØ

Boligtype Villa
Størrelse175m2
Grund802m2
Antal rum5
Bygget 2018
Energimærke
Sagsnummer000286

Flot nyere funkisvilla i Gug Alper

Kvarteret:

Flot og moderne funkisvilla beliggende i fredelige omgivelser og samtidig tæt på alle dagligdagens gøremål. Villaen er beliggende i det attraktive Gug Alper, tæt på naturskønne områder og med kort afstand til skole og børnehave. Gug byder desuden på rigt foreningsliv med mange tilbud til både store og små og samtidig er der blot 10 minutters kørsel til Aalborg centrum.


Villaen:

Her er der mulighed for at flytte ind i en næsten nyopført villa fra 2016 med en gennemtænkt og familievenlig planløsning. Villaen er tegnet af arkitektfirmaet Nørkjær+Poulsen, og står i en skarp stil med pudsede facader med elementer af varmt træ til at bryde overfladen. Til boligen hører velanlagt have med hele 3 skønne terrasser, samt en rummelig dobbeltcarport med tilhørende redskabsrum. 


Indretningen:

Indenfor er stilen lys og nordisk med højt til loftet. Materialevalget er gennemtænkt ned til mindste detalje og boligen er indflytningsklar. Boligen byder på rummelig entre med plads til overtøjet efterfulgt af et lyst badeværelse. Bryggerset byder på husets anden indgang, og her finder vi god plads til installationer og vaskefaciliteter. I denne ende af huset finder vi tre gode store værelser, som alle peger mod nord. Køkkenalrummet er lyst og byde på store vinduespartier fra gulv til loft med skydedøre mod nord og syd. Mod nord er der skøn udsigt til områdets regnvandsbassin og syd udgang til skøn gårdhave. Køkkenet byder på alt i hårde hvidevarer og fritstående kogeø, samt hele 2 viktualierum hvor dagligdagens ting kan opbevares. Fra køkkenalrummet er der adgang til forældreafdelingen med et stort rummeligt soveværelse med skabsvæg og videre er der adgang til et stort forældrebadeværelse med masser af plads samt dobbeltbruseniche. Stuen er vestvendt og ligger i forlængelse af køkkenalrummet. Stue byder også på store vinduer fra gulv til loft samt udgang til skøn overdækket terrasse mod vest.

Alt i alt en skøn nyere bolig med en perfekt planløsning til den store og aktive familie. 


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Hesteskoen 18
9480 Løkken
Boligtype Villa
Langbrovej 63
9700 Brønderslev
Boligtype Villa
Ny Kastetvej 20
9000 Aalborg
Boligtype Villa
Kvorupvej 239
9490 Pandrup
Boligtype Villa
Vestavej 18
9200 Aalborg SV
Boligtype Villa