Danmarksgade 96, 4 tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse131m2
Antal rum3
Bygget/ombygget 1898/2000
Kontantpris2.095.000
Udbetaling:105.000
Ejerudgift pr. md.3.095
Energimærke
Sagsnummer000291

Unik penthouse i Aalborg C på 131 kvm.

Området:

Særdeles flot og meget charmerende ejerlejlighed med en særdeles attraktiv beliggenhed i fredelige Danmarksgade bare få minutters gang fra Aalborgs sprudlende bymidte, der frister med et væld af spændende specialbutikker, et blomstrende cafémiljø og et bredt udbud af kulturelle tilbud. Her får man alt, hvad et ægte byhjerte banker for, og samtidig er der ikke mere end få minutter på cykel til Østre Anlæg der byder på skønne naturoplevelser hele året rundt.


Bygningen:

Lejligheden er beliggende i en flot og velholdt bygning fra 1898, der præsenterer sig smukt med en fantastisk flot facade og skønne dannebrogsvinduer. Ejendommen har mange unikke detaljer som f.eks. spir hvilket huset lejlighedens kontor. Ejerforeningen er økonomisk velfunderet og professionelt drevet. Sælger har arkitekttegninger liggende på et tagterrasse projekt. 


Lejligheden:

Indenfor et stilen på en gang lys og charmerende med hyggelige skråvægge, synlige bjælker og flotte gulve. Lejligheden er lys og velindrettet og hver eneste kvadratmeter er udnyttet optimalt, så man får en flot og meget rummelig bolig. Lejligheden er moderniseret af nuværende ejer i 2014 og fremstår indflytningsklar til en ny ejer. 

Overtøjet hænger man i den lyse og indbydende entré. Herfra er der adgang til det store, flotte badeværelse med inventar fra Svane. Badeværelset har god bruseplads og byder desuden på vaskefaciliteter. Ved siden af badeværelset finder vi et rummeligt og velplaceret værelse. Videre herfra kommet man til den meget store og rummelig stue/alrum med loft til kip - fritlagte bjælker - ovenlysvinduer - og med mange indretningsmuligheder.

Fra stuen er der karnap ud i ejendommens spir, hvor der er plads til etablering af hjemmekontor med fantastisk udsigt. Ved siden af stuen finder vi det andet rummelige og lyse værelse med plads til skabe. Herfra adgang til flot og lyst køkken fra Svane med masser af skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Ved siden af køkkenet er der en skøn spiseplads. 

Lejligheden er meget unik og bør opleves da stemningen og indretningen er svær at gengive. Oplagt som dele lejlighed, da værelserne er beliggende langt fra hinanden. Ønsker man et yderligere værelse, kan dette nemt etableres i stuen. 

Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Christiansgade 7, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse102m2