Dagvej 3

9220 Aalborg Øst

Boligtype Villa
Størrelse150m2
Grund700m2
Antal rum5
Bygget 1987
Kontantpris2.295.000
Udbetaling:115.000
Ejerudgift pr. md.2.682
Energimærke
Sagsnummer000303

Fantastisk familievilla tæt på midtbyen

Kvarteret:

Det hyggelige Øster Sundby ligger blot 4 km fra Aalborg centrum og drømmer I om at have nem adgang til til både indkøb, daginstitutioner, skole og idrætsfaciliteter er denne ejendom lige noget for jer. Den hyggelige by har bare noget ægte landsbystemning over sig, men er samtidig tæt på alt hvad byen kan tilbyde.

Læg dertil beliggenheden tæt på midtbyen i både bil og på cykel og med blot to kilometer til motorvejstilkørslen bor I både centralt og med mulighed for hurtigt at komme ud af byen, hvis arbejdet kræver det. Kvarteret er med andre ord helt ideelt for familien, der både ønsker et godt nærområde og samtidig at bo centralt med gode muligheder for at komme både til og fra byen.

Villaen:

Velkommen til Dagvej 3, hvor denne klassiske og mulighedsrige murermestervilla nu udbydes til salg. Ejendommen er beliggende på blind stikvej og villaen er opført i 1987 og præsenterer sig flot med rød murstensfacade og rødt tegltag hvor facaden brydes af hvide vinduer og døre. Dejlig stor indkørsel og dobbelt carport hvor der er plads til begge bilerne. Skøn have som uden tvivl vil trylle et smil frem på jeres læber med stor terrasse som vender rigtigt i forhold til verdenshjørnerne og skøn bålplads som er samlingspunkt for familien når der er skal hygges.

Indretningen:

Indenfor er stilen lys og man føler sig straks velkommen. Perfekt planløsning hvor der er tænkt over størrelsen på rummene og placeringen af disse. Huset er grundmuret i stueplan og fremstår flot med vandskuet hvide vægge.

Stueplan byder på godt bryggers, stort køkken-alrum med lyse elementer og alt i hvidevarer og hvor hyggen spredes fra varmen fra brændeovnen på de kolde og våde dage. Fra køkkenet er der adgang til terrassen. Stor stue med flot lys fyrretræsplankegulv og gode store vinduer, hvor der er kig til haven. Dejligt badeværelse med god stor bruseniche der også er holdt i lyse elementer. Hall med trappe til 1. sal. som byder på værelsesafdelingen med 3 store gode værelser samt badeværelse med både badekar og bruseniche.

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Houvej 282
9362 Gandrup
Boligtype Villa
Hesteskoen 18
9480 Løkken
Boligtype Villa
Gerdingvej 9
9520 Skørping
Boligtype Villa
Løkkegade 2
9490 Pandrup
Boligtype Villa
Ny Kastetvej 20
9000 Aalborg
Boligtype Villa